Stefan Milenković i Đule Van Gogh u novom izdanju emisije “Studio” RTS

0
414
Oglasi
Stefan Milenković i Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija
Stefan Milenković i Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija

Ove subote, 3. aprila, u 21 sat na RTS1, voditelji Bojan Ivković i Slavko Beleslin u emisiji “Studio” ugostiće Đuleta Van Goga, Stefana Milenkovića, Petra Grašu i Tončija Huljića.

Naravno, neće izostati još poneko iznenađenje i upravo taj segment, uz nesvakidašnji muzički repertoar, već postaje zaštitni znak ove emisije.

Prošlonedeljno, drugo izdanje muzičkog šou programa Studio, u kome su gostovali Kiki Lesendrić, Tijana Dapčević, Gorica Popović i Sky Cellos, još jednom je pokazalo kako izgleda kada se spoje vrhunska produkcija, omiljeni izvođači i novi, neobični aranžmani pesama koje publika širom regiona već decenijama sluša i voli. Skrivena kamera za voditelje, omaž Đorđu Balaševiću, spektakularna scenografija, balerina koja lebdi i pleše u vazduhu iznad scene – samo su neki od momenata koji su oduzeli dah i izazvali jake emocije u prošlog emisiji, pa gledaoci s nestrpljenjem iščekuju naredno izdanje ovog muzičkog šou programa koji pomera granice.

U svakoj epizodi emisije “Studio“ bude i po neko iznenađenje, kako za gledaoce tako i za goste emisije, (pa čak i za voditelje) te ni ovoga puta ni taj segment neće izostati. Deo tog iznenađenja će ovoga puta biti jedan od najboljih svetskih violonista Stefan Milenković i to u potpuno drugačijem, neobičnom izdanju.

Nastao iz prve regionalne dodele muzičkih priznanja, manifestacije Music Awards Ceremony (MAC), Tv projekat “Studio” promoviše regionalnu muzičku saradnju, sapajajući umetnička dela i vrhunsku tehničku produkciju u celinu koja predstavlja veliki iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV formate.

– Oduševljen sam! Toliko energije, profesionalaca, i sve ide glatko. Fenomenalno, zaista sam oduševljen i mogao bih ovako još pet dana! – rekao je Stefan Milenković nakon snimanja emisije i dodao: – Tajna je u tome kako naći balans – da prilikom snimanja emisije postoji spontanost koju ima živi nastup. Ono što mi se ovde posebno dopada je to što je zadržana suština živog nastupa. Mislim da se to jako dobro i čuje i vidi u ovoj emisiji.

Stefan Milenković/Photo: Đorđe Barudžija
Stefan Milenković/Photo: Đorđe Barudžija

Pesme grupe „Van Gog“ već decenijama slušaju sve generacije, a fontmen Zvonimir Đukić Đule će neke od svojih najvećih hitova, samo za “Studio” izvesti u novim aranžmanima i podariti im potpuno novu energiju.

– Ova emisija čak prevazilazi možda i neke evropske modele televizijskih formata. Pripreme su tekle spontano i ovo je bio jedan od onih momenata u kojima smo poželeli da nekim starim pesmama udahnemo novi život, da proverimo njihovu “kalorijsku vrednost“- kako se one snalaze u današnjem trenutku, da im damo neki novi stilski prizvuk… – rekao je Đule.

Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija
Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija

Osim najvećih domaćih i regionalnih zvezda, svaka emisija “Studio” predstavlja i po jednog mladog, talentovanog izvođača. Pesmu koja je specijalno komponovana za Studio, ove subote 3. aprila u emisiji “Studio” izvešće mlada pevačica Hristina.

Ako ste propustili prrve dve emisije “Studio” možete ih pogledati putem multimedijalne platforme RTS Planeta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime