“Stand your ground”… Predstavljamo vam novi EP Punkreasa

0
205
Punkreas/ Photo: Promo (Zbrka fest)
Oglasi

Nikšićki punk bend Punkreas objavio je novi EP pod nazivom “Stand your ground” i dostupan je na zvaničnim YouTube i bandcamp kanalima.

Na izdanju se nalaze četiri pesme (“Bam bam”, “Sloboda”, “Ćuti” i “Stand your ground”), a snimano je u period februar-mart u Nikšiću u studiju Disorder.

Novi EP za 20 godina nikšićkog benda Punkreas

Snimatelj albuma bio je Bojan Dobrilović, dok je miks i master radio Bojan Bojanić (Autogeni trening). Produkciju potpisuje Bojan Bojanić i bend. Sve tesktove i muziku potpisuje bend.

Punkreas kao bend ostaje dosledan DIY etici tako da je album samoizdat, a uskoro se očekuje i fizičko izdanje u CD formatu.

EP će koncertno biti promovisan u okviru proslave 20 godina benda, a do sada su potvrđeni sledeći nastupi:
– 13. maj, Podgorica, Kolektor, Rockstrikcija
– 14. maj, Nikšić, House pub, rodjendanska
– 8. jul, Novi Sad, Exit fest, Explosive stage

Nastavak turneje biće održan na jesen u ostalim gradovima regiona.

– U kolektivnom ludilu koje živimo svakodnevno iskristalisale su se neke pjesme i teme koje smo uobličili kroz svakodnevnu komunikaciju. Ovaj EP je rezultat internih shvatanja okruženja i nas samih kroz prizmu punk zvuka uz koji smo odrasli i koji gajimo godinama. Mislimo da će i ovaj EP biti prepoznat kod regionalne publike kao logičan nastavak onoga kako ljudi pamte naš zvuk i stil I da ćemo se brzo vidjeti da ponovo isporučimo novu dozu crnogorskog punka svuda gdje su naši prijatelji širom bivše Jugoslavije – poručili su članovi benda Punkreas.

Bend Punkreas čine: Goran Dabović (vokal), Mihailo Bulajic (gitara), Bojan Kandić (gitara), Veljko Vučurović (bas gitara) i Đorđije Njunjić (bubnjevi).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime