SRPSKI SOUL ZA SRPSKU NOVU: MaraQYa 13. januara u klubu Soul Society

0
288
Oglasi
MaraQYa/ Photo: Facebook @maraqyasoul
MaraQYa/ Photo: Facebook @maraqyasoul

U klubu Soul Society, mestu okupljanja svih za koje je muzika način života, 13. januara 2017. godine od 22:00 časa nastupiće bend MaraQYa.

MaraQYa je beogradski bend čiji je zvuk orijentisan u pravcu r&b, neo soula, hip hopa, soula… Bend je osnovan na jesen 2008. godine i do sada je objavio dva albuma : “Savršen dan” (2010) i “Soul i biber” (2015).

Posle duže pauze MaraQYa se vraća na scenu sa novim pevačem i novim autorskim pesmama: “Živim kako hoću” i “Zavisan od tebe”.

 MaraQYa/ Photo: Promo
MaraQYa/ Photo: Promo

U novim pesmama bend zadržava svoj pravac, ali sa malo promenjenim senzibilitetom koju donosi pre svega Marko Vlahović koji je zamenio dosadašnjeg pevača Marka Luisa, kao i novi članovi benda: Ivan Radivojević (truba), Ognjen Gotovčević (saksofon) i Dušan Damjanović (bubnjevi).

Bend je snimio i spot za pesmu “Zavisan od tebe” koji će premijerno biti prikazan na MTV kanalu 9. januara  u 20:00 u okviru MTV Premijere.

Nastup benda je osmišljen kao novogodišnji koncert na kome će publika moći da čuje i da uživa u njihovim novim autorskim pesamama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime