Šrena bića i Ratnik svetla udružili snage… Skotni Vrag i Mile Kekin objavili “Schmirkling”

0
163
Skotni Vrag i Mile Kekin/ Photo: youtube.com printscreen
Oglasi

Nepune dve nedelje pre koncerta (28. marta, Vintage), Skotni Vrag je predstavio novi video singl “Schmirkling“, na kojem gostuje Mile Kekin.

“Schmirkling“ u maniri svojevrsne psihodelične poskočice o porivima s kojima se čovek svakodnevno bori ocrtava prve konture novog albuma čija će glavna karakteristika biti spajanje naizgled nespojivog i poigravanje brojnim žanrovima.

Tekst i muziku potpisuje Jakov Koščak, dok je aranžman delo celog benda. Produkciju zajednički potpisuju Jakov Koščak i Ivan Manjkas, a za master i TLLOA bio je zaslužan Niko Potočnjak.

Mile Kekin, MTS dvorana/ Photo: AleX

Scenario za spot osmislili su Mario Petrinjak i Jakov Koščak, a glumci su Romano D. Franto i Mile Kekin.

Režiju, kameru i montažu potpisuje Dinko Čvorić – Doringo, dok je rasvetu odradio Igor Bogdanović – Shortest Path Production.

Singl “Schmirkling“ dostupan je na YouTube kanalu izvođača kao i na svim streaming servisima.

Skotni vrag> Photo; Sebastijan Borovčak

Svojim autentičnim stilom, nekonvencionalnim vizuelnim identitetom (šarena bića u ogrtačima crvene, zelene, crne i plave boje) i pristupom stvaranju, Skotni Vrag se lako nameće kao jedno od zanimljivijih imena regionalne alternativne scene.

Bend je 2022. godine objavio album prvenac “Skotni Vrag“, a trenutno se priprema za prvi veći samostalni koncert koji će se održati u četvrtak, 28. marta u Vintage Industrialu, ali i nastavlja rad na pesmama koje će se naći na novom studijskom izdanju.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime