Srbija “glumi” Kripton u novoj seriji o Supermenu

0
518
Superman/Photo: Promo
Oglasi

 

Vest da uskoro počinje snimanje nove serije o Supermenu obradovala je fanove ovog superheroja, a sada su objavljeni novi detalji, pa je poznato da će pilot epizoda snimati u Srbiji

Kako javlja portal “Deadline”, serija “Krypton” će zapravo pratiti dešavanja pre rođenja Supermena, odnosno dve generacije pre uništenja planete na kojoj je rođen.

Superman/Photo: Promo
Superman/Photo: Promo

Dakle, Srbija će tokom snimanja predstavljati čuvenu planetu Kripton, a u centru pažnje biće Supermenov deda Seg-El, koji pokušava da skine ljagu sa svoje porodice i da spasi svoj dom od uništenja.

Ostali detalji još nisu poznati, pa se tako ne zna ni kada će snimateljska ekipa stići u Srbiju, niti na kojim lokacijama će tačno raditi.

Za sada je objavljeno samo jedno ime iz glumačke ekipe. Radi se o mladoj britanskoj glumici Džordžini Kempbel, koja će igrati glavnu žensku ulogu, Litu Zod.

https://www.instagram.com/p/BJ3rOZEgmum/?taken-by=galicecampbell

Ona je ćerka generala Alura Zoda, i kadetkinja u vojsci, koja će započeti zabranjenu romansu sa Seg-Elom.

Džordžina ima samo 24 godine, ali već može da se pohvali BAFTA nagradom koju je prošle godine osvojila za najbolju žensku ulogu, u seriji “Murdered by My Boyfriend”. Uskoro će se pojaviti u filmu “Kralj Artur: Legenda o maču”, koji režira Gaj Riči.

Podsetimo, poznati film “Koriolan” Rejfa Fajnsa sniman je u  našoj zemlji 2011. giodine, kao i film “The Raven sa Džonom Kjuzakom” iz 2012. i “November Man” sa Pirsom Brosnanom. Pre dve godine našu zemlju posetila je i Salma Hajek, koja je ovde snimala film “Everly”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime