Spremni za Pаnčevo Wrong Fest 2019? Satnice, novi učesnici, besplatan kamp i besplatan parking tokom festivalskih dana…

0
535
Oglasi
Iskaz/ Photo: Promo
Iskaz/ Photo: Promo

Organizatori Wrong Festa, bugarsko/srpskog festivala, koji se ovog leta održava prvi put u Pančevu između 19. i 21. jula, najavili su kompletan raspored za tri dana.

Držeći se tradicije Wrong iznenađenja, ekipa koja stoji iza Pančevo Wrong Festa je dodala hip hop legende ONYX na treći dan festivala 21.07.2019.

ONIX/Photo: wrong-fest.com
ONIX/Photo: wrong-fest.com

To znači da line-up u nedelju postaje jedan od najtvrđih na svim festivalima ovog leta.

Pančevački junaci Iskaz će otvoriti festival 19. jula u 20 sati, a headlineri prvog dana na Right Stage – DOPE DOD – će nastupati od 23:20. Vrata festivala na Right Stage će se otvoriti u 19 sati.

Vrata Wrong stagea će se otvoriti u 22:00, što će označiti početak dvodnevnog programa na obali Tamiša. Jedini bugarski bend na festivalu će nastupiti 10 minuta nakon 23 sаta, dok će headlineri, Underground Youth, započeti svoj nastup malo posle 1h ujutru… dobro, tehnički noću.

Narednih dana festivala, vremena ostaju u suštini ista – kako se otvaraju festivalska vrata u isto vreme, a bendovi će pratiti sličan vremenski okvir. Drugog i trećeg dana možete gledati bendove Dog Eat Dog, Deez Nuts, Ritam Nereda, God Is An Astronaut, Rolo Tomasi, Delinquent i nekoliko drugih.

Muzejska scena, koja se nalazi u dvoristu Narodnog muzeja Pančeva, otvara vrata u 20 časova, a nastup EYOT-a biće u 22:00.

U neposrednoj blizini reke biće postavljen besplatan kamp koji će moći da primi preko 300 šatora. To će omogućiti ljudima u kampu dovoljno prostora i lak pristup binama koje su jedna od druge pet minuta hoda.

Opština Pančevo i Wrong Fest su tokom festivala organizovali i besplatan režim parkiranja. Od petka u 17:00 do ponedeljka u 8:00 sati parking će biti besplatan u žutoj i zelenoj zoni Pančeva.

Sve o festivalu što smo možda propustili, pronađite na OVOM LINKU,

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime