Spoj muzike, poezije i teatra… Doktor Spira i Ljudska bića 9. maja u Zappa Bazi

0
101
Doktor Spira i Ljudska bića/ Photo: Iva Tanacković
Oglasi

Posle povratka na scenu u novembru prošle godine, imamo priliku da ponovo vidimo ikonu novog talasa i začetnika beogradske elektropop scene – Doktora Spiru i Ljudska bića u Zappa Bazi 9.maja.

Spirin energičan spoj muzike, poezije i teatra pod nazivom “Igrač na žici“ donosi novu vizuru sveta koji propada i ponovo nastaje.

Doktor Spira i Ljudska bića/ Photo: Iva Tanacković

Autor vanvremenskog hita “Prvi sneg“, kojeg šira publika zna u izvođenju grupe Suncokret i pokojne Slađane Milošević, sviraće numere sa vinil izdanja albuma “Dijagnoza“ i “Dizajn za stvarni svet“, a delić atmosfere možete videti na upravo objavljenim live singlovima “Slobodan pad” i “Dg.Paranoia”.

Pored dobrog doktora, na sceni je i nova inkarnacija Ljudskih bića – mlade zvezde beogradske džez scene – gitaristi Kosta Paunović, Luka Malko i Jevrem Ćosić i bubnjar Nikola Radojčić, koje maestralnom svirkom reflektuju odraze Tik Tokovog i Instagramovog života.

Početak svirke zakazan je za 21:00 čas, a ulaznice možete da kupite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime