SPASAVANJE UNDERGROUNDA… Novosadski bendovi sviraju za beočinski Disko

0
334
Oglasi
Underground Disco/Photo: facebook
Underground Disco/Photo: facebook

U petak, 24. avgusta, u Domu b-612 u Novom Sadu biće održana benefit svirka kao vid podrške kolektivu Underground Disco iz Beočina. Pomenuta ekipa je prošlog leta uredila godinama napušten prostor u svom mestu, pretvorila ga u funkcionalno sedište andergraund kulture i tamo u prethodnih godinu dana organizovala brojna dešavanja, najviše svirki bendova, a ugostili su umetnike iz svih krajeva sveta.

Ovi ambiciozni Beočinci su nedavno ostali bez prostora u koji su mnogo uložili, ali i ne pomišljaju na to da zbog toga priča sada stane. Da bi nastavili tamo gde su nedavno usporeni, dobrodošla im je podrška svakog tipa, pa tako i finansijska, i iz tog razloga novosadski bendovi koji su bili gosti na bini u Disku, ali i česti posetioci tokom drugih dešavanja tamo, odlučili su da organizuju benefit svirku kako bi pomogli beočinskoj ekipi da što pre nastave priču.

Underground Disco/Plakat
Underground Disco/Plakat

Te večeri nastupiće pank-rok bendovi Pet minuta slave, Tu ima zvuka i Shoplifters, kao i hardkor ekipa Become As One. Dom b-612 nalazi se na adresi Miletićeva 40, početak svirke zakazan je za 21.00 sat, a ulaz će biti 300 dinara.

Tu ima zvuka/Photo: Press
Tu ima zvuka/Photo: Press

 

Shoplifters/Photo: Press
Shoplifters/Photo: Press

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime