Spas je u ljubavi, a ne u strahu… Žanil Tataj – Žak objavio singl i spot “Da li ti je dosta?”

0
340
Oglasi
Žanil Tataj Žak/Photo: press promo
Žanil Tataj Žak/Photo: press promo

Žanil Tataj – Žak, nekadašnji čan bendova Divlje Jagode, Jersey, Mary Rose… objavio je solo singl “Da li ti je dosta?”, posvećen ovom ludilu koje nas okružuje i kome se ne nazire kraj.

– Pesma “Da li ti je dosta?” nastala je iz potrebe da nekako reagujemo i iznesemo svoj stav prema ovom ludilu s kojim smo suočeni više od 18 meseci i kojem se ne nazire kraj… – kaže Žak i dodaje:

– Svakodnevno bombardovanje brojevima sa svih strana, zastrašivanje, pretnje i ucene, samo su još dodatni razlozi zbog čega smo moj kolega Neon i ja odlučili da realizujemo i na svoj način, muzikom,tekstom i video spotom, izrazimo svoje nezadovoljstvo terorom koji se sprovodi nad svim narodima na celoj planeti, pod maskom zdravlja i brige za nas, “obične ljude”.

Poznati muzičar apeluje da ne dozvolimo da nas “podele i zavade, jer je to jedna od taktika kojom se oni služe u ostvarenju svojih ciljeva”.

– Mislimo svojom glavom i slušajmo svoje srce. Jedino tako ćemo shvatiti šta se događa i u kojem smeru nas ovo može odvesti ako ne kažemo – DOSTA! Spas nije u strahu, nego u ljubavi – kaže Žak.

Inače, u realizaciji pesme “Da li ti je dosta?” učestvovala je ekipa koja je, u skladu sa najnovijom modom i raznim novim sojevima za koje se koristi grčki alfabet), ispod spota na YouTube kanalu potpisana na vrlo zanimljiv način. Pogledajte:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime