“Soundtrack za film koji nije snimljen” i koncert Kralja Čačka 18. novembra u Domu omladine

0
534
Oglasi
Kralj Čačka i Nina Bajsić/ Photo: Promo (Menart Srbija)

Posle dužeg vremena u Dom Omladine se vraća Kralj Čačka  i to u dvostrukoj ulozi  – kao kantautor i kao deo nesvakidašnje muzičke predstave.

“Soundtrack za film koji nije snimljen”, predstava sa pevanjem, u kome songove izvode Kralj Čačka i Nina Bajsić , svoju beogradsku premijeru imaće 18. novembra  u Velikoj sali Doma omladine  sa početkom u 20:00 časova.

“Soundtrack za film koji nije snimljen”, pozorišno-radijski dijalog u produkciji Radio Teatra sastoji se od poetskih, proznih i muzičkih zapisa koji su nastali u formi dijaloga između Beograda i Zagreba, odnosno između beogradskog pesnika, kantautora i slikara, Nenada Marića (Kralj Čačka) i zegrebačke pesnikinje, kantautorke i dramaturškinje, Nine Bajsić.

Dve  kompozicije iz  predstave su već objavljene kao singlovi, a to su: “Obrnut red stvari” i “Voz,vlak”.

Pored Kralja Čačka i Nine Bajsić, na sceni je prisutna i naratorka, Pavlica Bajsić Brazzaduro, a zvuk i atmosferu dopunjuju Dino Brazzoduro i Lana Deban.

Posle predstave Kralja Čačka će održati koncert, što je prilika za ljubitelje njegove muzike da ga čuju uživo.

Ulaznice za predstavu “Soundtrack za film koji nije snimljen” i koncert Kralja Čačka u prodaji su na svim Tickets prodajnim mestima i kao online.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime