Šon Pol, Bad Copy i Who See za završnicu Sea Dance festivala

0
194
Oglasi
Šon Pol/ Photo: Promo
Šon Pol/ Photo: Promo

Popularni Jamajčanin Šon Pol 15. jula napraviće završnu žurku ovogodišnjeg, četvrtog po redu Sea Dance festivala. Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži prirediće hip-hop trio Bad Copy i domaćini Sea Dance festivala, kotorski tandem Who See.

Šon Pol, dobitnik dve Gremi i četiri MOBO nagrade, iza sebe ima preko 30 svetskih hitova kao što su “Get Busy”, “Temperature”, “Gimme The Light” i “We Be Burning”, “Rockabye”…

O popularnosti muzičara iz Kingstona najbolje govori lista zvezda sa kojima je snimio duete: Sia, Bijonse, Rijana, Kajli Minog,Džej Zi, Enrike Iglesias, Santana, Niki Minaj, Misi Eliot i desetine drugih.

Najveći aktuelni hit je svakako “Cheap Thrills” koji je uradio u saradnji sa Sijom, a koji trenutno broji više od 700 miliona Jutjub. Pesma se našla i na listi nominacija u čak dve kategorije za Gremi nagradu, a novi album Šona Pola na kojem gostuju Šakira, Afrodžek i Dejvid Gueta ubrzo će biti objavljen i već mu se prognozira najviši plasman.

Bad Copy/ Photo: Facebook @badcopy011
Bad Copy/ Photo: Facebook @badcopy011

Svoj nastup na Jazu potvrdili su Ajs Nigrutin, Skaj Vikler i Timbe, popularni reperi iz grupe Bad Copy. Usijanje pred koncert Sean Paula napraviće domaći megahitovi “Esi mi dobar”, “Uno, due, tre”, “Idemo odmah”, „Ljubav ili pivo“ i mnoge druge.

Who See/ Photo: Facebook/ Who See
Who See/ Photo: Facebook/ Who See

Dobitnici MTV Best Adria Act nagrade hip-hop tandem Who See, i ove godine će razigrati publiku svojim sjajnim numerama “Đe se kupaš”, “Nemam ti kad”, “Dinamida”, “Nije preša” i drugim.

Moguće i da će nas sve obradovati premijernim izvođenjem neke nove pesme, kao što su to prošle godine uradili sa “Sobe Zimmer Rooms’’ koja je ubrzo zatim postala pravi hit.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime