Solstafir, Myrkur i Arstidir… Objavljena zvanična satnica koncerta u Domu omladine

0
226
Oglasi
Solstafir/ Photo: Promo
Solstafir/ Photo: Promo

Posle višegodišnjeg iščekivanja, domaća publika će najzad imati priliku da uživo čuje bend Solstafir u ponedeljak 4. decembra u Domu omladine.

Kao specijalni gosti nastupitiće danski black metal bend Myrkur i islandski indie pop rock bend Arstidir koji će ovdašnjim fanovima predstaviti svoju unikatnu muzičku viziju.

Myrkur/ Photo: Promo
Myrkur/ Photo: Promo

Priča Solstafira počela je 1995. godine kada je bend krenuo na svoje putovanje po underground black metal krugovima u kojima je boravio narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova.

Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu bio je 2009. godine posle objavljivanja albuma “Kold” koji im je omogućio pojavljivanje u najpoznatijim metal časopisima, kao i radio i TV stanicama širom sveta.

U naredniom periodu bend je kreirao svoj upečatljiv i originalan stil pa danas sa aktuelnim albumom “Berdreyminn” bez ustručavanja može da se kaže da stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock/metal scene.

Solstafir/ Photo: Promo
Solstafir/ Photo: Promo

Zvanična satnica koncerta u Domu omladine:
19:30 – ulaz
20:00 – Arstidir
20:50 – Myrkur
21:50 – Solstafir

Ulaznice za koncert benda Solstafir u organizaciji MH Concerts i Serbian Hellbangers mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventim, Felix, Mungos po cenama:
– pretprodaja 2.000 dinara
– na dan koncerta 2.500 dinara

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime