Snimili film za 90 miliona dolara, a sad ne žele da ga prikažu…

0
450
Oglasi
Batgirl/Phото:: Warner bros
Batgirl/Phото:: Warner bros

Krajem prošle godine, u produkciji kompanije Warner Bros., snimljen je još jedan film zasnovan na DC Comics stripu, a to je “Batgirl”.

Belgijski reditelji Adil El Arbi i Bilall Falah, koji su postali zapaženi režijom filma “Bad Boys for Life” i serijom “Ms. Marvel”, režirali su “Batgirl” u kojem glavnu ulogu glumi Lesli Grejs, dok su u ostalim ulogama J.K. Simons, Majkl Kiton i Brendan Frejser. Budžet filma trebalo je da iznosi 80 milina dolara ali se zbog pandemije koronavirusa povećao na 90 miliona. Film je trebalo da bude prikazan na HBO Maxu, streaming platformi u vlasništvu kompanije Warner Bros., s tim da je tadašnji čelnik kompanije Tobi Emerih razmišljao i o bioskopskoj distribuciji filma.

UMETNIK DAO OTKAZ U DC COMICS, NEĆE VIŠE DA CRTA SUPERMENA: NE MOGU VIŠE DA GLEDAM ŠTA MU RADE…

Prema onome što su objavili svetski filmski portali, odlučeno je da se film “Batgirl” stavi na stendabaj do konačne odluke. Naime, ova odluka doneta je pošto je došlo do promene na čelu kompanije Warner Bros. koja se u međuvremenu spojila s kompanijom Discovery. Nova “vlast” odlučila je kako se više neće da snima skupe filmove koji će biti prikazivani samo na streaming platformi. Tako su po strani ostavljeni filmovi “Batgirl” i “Scoob!: Holiday Haunt” čije je snimanje koštalo 40 miliona dolara. Zanimljivo, glavna glumica Lesli Grejs izjavila je nedavno kako je već razgovarala s rediteljima o snimanju nastavka filma “Batgirl”.

Da nešto nije u redu moglo je da se se primeti prošlog meseca kada na DC Comic-Con panelu niko nije spomenuo film “Batgirl”. Sve ovo deo je odluke novih čelnika kompanije koja se sada zove Warner Bros. Discovery u sklopu koje treba smanjiti troškove za tri milijarde dolara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime