Snima se četvrta sezona American Crime Story, glavni junaci – Bil Klinton i Monika Levinski

0
817
Oglasi
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Priča četvrte sezone serijala American Crime Story pratiće seks skandal Monike Levinski i Bila Klintona. Radnja serije se bazira na knjizi Džefrija Tobinsa “A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down A President”, a jedan od članova glumačke ekipe biće Sara Polson, mada i dalje nije poznato u kojoj ulozi.

Sara Polson je već odabrana da glumi u seriji, mada ne lik Hilari Klinton.

Sara Polson/ Photo: imdb.com
Sara Polson/ Photo: imdb.com

– Sara će glumiti u seriji, ali neće tumačiti ulogu Hilari Klinton. Taj posao je predodređen za neku drugu glumicu. Trenutno je u toku audicija za tu ulogu. Ne mogu da otkrijem koga će igrati Sara. Snimanje bi trebalo da počne krajem godine – rekao je za E! News Rajan Marfi, jedan od kreatora serije.

The People vs. O.J.Simpson/ Photo: imdb.com
The People vs. O.J.Simpson/ Photo: imdb.com

U prvoj sezoni ove serije, “The People vs. O.J.Simpson”, prikazano je suđenje za ubistvo ozloglašenom O.J. Simpsonu, koje je trajalo od 1994. do 1995. Serija je emitovana prošle godine i naišla je na veoma dobre kritike i komentare javnosti.

“The People vs. O.J.Simpson”osvojila je devet Emi nagrada uključujući i nagrade za glumu, koje su kući poneli Sterling K. Braun, Sara Polson I Kortni B. Vens.

Photo: Facebook @DiasDeCinefilia
Photo: Facebook @DiasDeCinefilia

Sezona 2 ovog serijala, čije bi snimanje trebalo uskoro da počne, fokusiraće se na poslednice uragana Katrina. Glavni izvor za material je knjiga Daglasa Brinklija “The Great Deluge: Hurricane Katrina, New Orleans, and the Mississippi Gulf Coast”. Ulogu guvernera Luizijane tumačiće glumica Anet Bening.

Anet Bening/ Photo: Facebook @womenonaging
Anet Bening/ Photo: Facebook @womenonaging

Treća sezona krimi antologije, čije bi snimanje takođe trebalo da počne u toku godine, a čija je premijera zakazana za 2018, baziraće se na ubistvu modnog dizajnera Đanija Versaćea, koje se dogodilo 1997. godine, na nekoliko metara od njegove vile u Majamiju.

https://www.youtube.com/watch?v=nAyn1gDBc7s

I.N. /Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime