Sleš samouveren kao nikada do sada: “4” je najbolji album koji sam ikada snimio

0
318
Oglasi
Sleš/Photo: YouTube porintscreen
Sleš/Photo: YouTube porintscreen

Gitarista Sleš je nedavno na svom YouTube kanalu objavio video o snimanju svog predstojećeg albuma “4”. U jednom trenutku u videu je takođe otkrio zašto je “4” njegov najbolji album do sada.

Pre svega poznat kao vodeći gitarista grupe Guns N’ Roses, Sleš je takođe započeo solo karijeru 2009. nakon što je snimio istoimeni debi album. Na albumu “Slash” su bili različiti muzičari i vokali, a da bi promovisao izdanje, Sleš je bio na turneji sa Majlsom Kenedijem, Bobijem Šnekom, Todom Kernsom i Brentom Ficom tokom 2010. i 2011. godine.

SLEŠ SE PRISETIO PRVE SVIRKE SA EKSLOM ROUZOM: TEK TADA SAM SHVATIO DA POSTOJI MESTO GDE SE MUZIKA I VOKALI ZAISTA SUSREĆU I PRAVE MAGIJU

Nakon što je završio svoju prvu solo turneju, Sleš je nastavio da radi sa Kenedijem, Kernsom i Ficom tokom snimanja svog drugog albuma. Godine 2012. objavili su album “Apocaliptic Love” kao prvi album “Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators”. Tako je ovo postalo ime Slešovog pratećeg benda, uz dodatak Frenka Sidorisa 2018. godine.

Iako se Sleš ponovo okupio sa GN’R-om 2016. godine, nastavio je i solo karijeru. Počevši da piše za album tokom turneje Living The Dream Tour 2018-19, Sleš je najavio album “4” 20. oktobra 2021. objavljivanjem pesme “The River Is Rising” kao singla. Planirano je da album izađe 11. februara 2022.

Nedavno je Sleš na svom zvaničnom YouTube kanalu podelio video o pravljenju albuma “4”. Kako se čini, ovo je prva epizoda serije video zapisa koji će doći. U videu, gitarista je rekao da je ovo najbolji album koji je uradio do sada, jer je to bila samo sesija uživo. Štaviše, rekao je da su to snimili tačno onako kako su želeli i pohvalio svog producenta Dejva Koba.

S NEŠVILOM U VENAMA…. SLEŠ, MAJLS KENEDI I THE CONSPIRATORS OBJAVILI SINGL “CALL OFF THE DOGS”

– Sama ploča je verovatno najbolja koju smo uradili do sada. Bila je to samo lopta o zid, samo direktna svirka uživo – rekao je, a zatim nastavio.

– Razgovarao sam sa Dejvom Kobom telefonom i rekao je sve prave stvari. Dakle, kupio me već u tom telefonskom pozivu, a onda kada smo se pojavili tamo, to je bilo upravo ono što smo želeli da uradimo.

HL/Izvor: rockcelebrities.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime