Slayer za kraj priče najavio filmski i audio zapis – “Slayer: The Repentless Killogy”

0
220
Oglasi
Slayer: The Repentless Killogy
Slayer: The Repentless Killogy

Posle brojnih nagađanja izazvanih s dva video prikaza objavljena ranije ovog leta, Slayer u saradnji s Nuclear Blast Records i Prime Zero Productions, najavljuje filmski i audio zapis “Slayer: The Repentless Killogy”.

Film “The Repentless Killogy” napisao je i režirao BJ Mekdonel, koji je osmislio i režirao tri muzička spota – “You Against You”, “Repentless” i “Pride In Prejudice” – za poslednji studijski album Slayera “Repentless” (2015).

– Kada smo odlučili da napravimo ova tri početna videa imali smo nameru da nastavimo avanture Slayera i Wyatta na sledećem albumu. Ali Slayer je objavio da je “Repentless” poslednji album i turneja, tako da ova priča, video zapisi i na kraju kompletan koncert na kraju savršen je završetak turneje. Ovo je finale Slayera. Ovo je kraj čudovišta – rekao je Mekdonel.

Filmska slika “The Repentless Trilogy” otvara se s tri muzička video zapisa sastavljena kao jedna hronološka priča i uvodi glavni lik pripovedača, Vajata, bivšeg neonaciste povezanog s bandom poznatom pod nazivom “The Hand Brotherhood”, čiji je potpis bio krvavi otisak ruke nakon što se dogodi ubistvo. Pje prvog videa, Vajat je napustio bandu nakon što se zaljubio u Đinu. Njih dvoje su se skrivali kako bi izbegli njegovu groznu prošlost i stvorili porodicu, ali The Hand Brotherhood nije hteo da dozvoli da se to dogodi, pa je Đina, trudna s njihovim prvim detetom, ubijena pred Vajatovim očima. Film se zatim upušta u sadašnjost koja Vajata vidi u begu od policije i nacističke bande, ali sada je posvećen uklanjanju The Hand Brothersa i traženju osvete gde god može.

Drugi deo izdanja je “The Repentless Killogy, Live At The Forum in Inglewood, CA”, koncert koji je Slayer održao 5.8. 2017. u Los Angeles Forumu, a koji će biti dostupan digitalno i na Blu-rayu, a zvučni zapis s tog koncerta biće objavljen kao dvostruki vinil i dvostruki CD. Uz standardni crni vinil, biće dostupno i osam limitiranih vinila u boji.

“The Final Campaign”, oproštajna turneja Slayera, započela je 10. maja 2018. s namerom benda da svira na što više mesta kako bi fanovi videli poslednji šou i oprostili se od benda. Turneja se završava s dva nasupa u The Forumu, Los Angeles, 29. i 30. novembra, a s njima će ukupno biti obuhvaćeno oko 140 koncerata.

Autor Blu-Ray covera je Blake Armstrong Art, a CD i vinila Marcelo Vasco Arts.

HL/Izvor: trecisvijet.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime