Slagalica od stvarnosti i košmara… Marčelo objavio novi roman “Higijena nesećanja”

0
330
Oglasi

Marko Šelić Marčelo pripremio je novi roman za čitaoce – “Higijena nesećanja” kojim nastavlja tamo gde je stao s “Rubikovom stolicom”. Ovo je druga knjiga u trilogiji “Malterego”.

Marko Šelić Marčelo/ Photo: Facebook @marcelodefacto
Marko Šelić Marčelo/ Photo: Facebook @marcelodefacto

Petoro mladih, ogorčenih ljudi suočeni su s mefistovskom ponudom zagonetnog čoveka koji nudi izlaz iz beznađa, ali po cenu odustajanja od svega u šta veruju.

“Higijena nesećanja” je knjiga koja, kroz vremenske skokove, pripoveda o očevima, o ličnom i kolektivnom (ne)sećanju, o pokušaju da se u nasilnim traumama nađe smisao. Iznad svega: o izgubljenom prijateljstvu koje iznova niče iz krhotina.

– Slagalica satkana od košmara i stvarnosti u koju ne želimo da poverujemo – izjavio je o knjizi Dejan Stojiljković, autor romana “Konstantinovo raskršće”.

Photo: Promo
Photo: Promo

Marčelo će potpisivati svoj novi roman “Higijena nesećanja” i družiti se sa čitaocima u sredu, 28. juna, od 18:00 časovai u Delfi Caféu u SKC-u.

Marko Šelić Marčelo je jedan od naših najzanimljivijih i najpopularnijih savremenih prozaista. Piše prozu, novinske kolumne i muziku.

Objavio je pet studijskih albuma, četiri knjige (od toga dva romana) i stotinak kolumni za razne redakcije. Posebnu pažnju javnosti skrenuo je tekstovima svojih pesama, kojima je zavredeo brojna priznanja.

Roman “Higijena nesećanja” možete pronaći od 28. juna u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime