Škotski pirate metalci ponovo stižu kod nas… Alestorm 28. novembra u Domu omladine Beograda

0
249
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Škotski pirate metalci Alestorm, u sklopu aktuelne turneje, održaće koncert 28. novembra u Domu omladine Beograda u organizaciji MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Alestorm/ Photo: Facebook @alestormband
Alestorm/ Photo: Facebook @alestormband

Alestorm je osnovan 2004. godine u Pertu. Od samog početka fanove su privukli svojim pristupom heavy/power metalu u kome ima puno folk uticaja, kao i “piratskim” temama.

Do sada su objavili pet studijskih albuma od kojih je aktuelni “No Grave But the Sea” objavljen prošle godine za izdavačku kuću Napalm Records.

Upravo s tog albuma spot za numeru “Alestorm” snimili su u Srbiji, odnosno zemunskom klubu Fest od strane domaće produkcijske kuće iCode.

Što se tiče nastupa, radili su turneje sa bendovima poput Kamelot, Sabaton, Epica, Dragonforce, Finntroll, Eluveitie… a nezaobilazna su atrakcija na gotovo svim većim metal festivalima širom sveta.

Skálmöld/ Photo: Facebook @skalmold
Skálmöld/ Photo: Facebook @skalmold

Specijalni gosti na koncertu u Domu omladine biće islandski folk viking metalci Skálmöld koji privlače sve veću pažnju medija i fanova, kako u svojoj zemlji tako i šire.

Na koncertu u Beogradu bend će promovisati najnoviji album Sorgir čije je pojavljivanje na tržištu planirano za 12. oktobar (Napalm Records).

Ulaznice za koncert benda Alestorm možete da nabavite na svim prodajnim mestima Gigstixa, Eventima i Mungosa po cenama:
– Specijalna akcija prvih 50 kom – 1.900 dinara
– Pretprodaja – 2.400 dinara
– Na dan koncerta – 3.000 dinara

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime