Šiza s novim singlom “Nikada” udara stvarno jako…

0
119
Šiza, Rockstrikcija 2024/ Photo: AleX
Oglasi

Eksplozivni garažni punk/rock bend Šiza predstavio je novi singl “Nikada” s aktuelnog albuma “Zebra”.

Video spot za pesmu snimljen je tokom koncertne promocije albuma koja je održana sredinom maja u kultnom koprivničkom klubu FUNK.

Rok dvojac Šiza video singlom “Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” najavio novi album

Singl “Nikada” govori o beskompromisnom održavanju ideala i ličnim načelima koja se ne smeju pregaziti ni po koju cenu, a prati ih žestoka muzička podloga koja dodatno naglašava snagu lirike.

– Pesma “Nikada” označava odlučnost, nepokolebljivu volju da se ne odustane, ljubav i zajedništvo… Sve spomenuto je prštalo na promociji što su Bojan Koštić i Dinko Šimac kamerama i ulovili. Hvala svima što nam pušete u leđa – poručuje bend, koji smo nedavno imali priliku da čujemo na festivalu Rockstrikcija u Podgorici.

Rokstrikcija, druga noć… za žestoke cure i velike dečake (fotoreportaža)

Video spot za pesmu “Nikada” donosi autentične kadrove sa svirke uživo, koja najbolje prikazuje jedinstvenu energiju zbog koje je Šiza jedan od glavnih koncertnih favorita na ovim prostorima zbog svoje bučne, znojave i intenzivne atmosfere.

Za sve ljubitelje analognog zvuka… “Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ benda Šiza od sada i na vinilu

Muzika je delo Marka Kuhara i Brune Antolića, dok je Bruno Antolić autor teksta. Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, a snimanje, mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Album “Zebra” je snimljen u FUNK-u i Električnom hramu u Koprivnici. Dinko Šimac i Bojan Koštić su snimili kadrove video spota tijekom koncertne promocije albuma “Zebra”. Bojan Koštić zaslužan je za montažu.

Šiza su – Marko Kuhar i Bruno Antolić.

Pogledajte spot za “Nikada”:

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime