Six Pack u Nišu… Punk rock ludnica 16. septembra u AKC Fuzz

0
223
Oglasi
Photo: Promo

Posle usijanog leta i festivalskih svirki, ovu Six Pack klupsku sezonu započinju upravo u AKC Fuzz.

Ovom koncertu se posebno raduju frontmen benda Miki Radojević i bubnjar Mix jer iz posebnog razloga vole Niš kao da su u njemu rođeni.

– Ceo vojni rok sam služio u centru Niša. Bili su mirnodobski uslovi, pa sam se uglavnom zajebavao, svirao u vojnom klubu i kuvao kafu oficirima. Imao sam čuvenu dozvolu 24/7 za izlazak u grad, pa sam Niš i njegovu dušu upoznao na najlepši moguć način. Često sam blejao s Mixom koji je tu bio iz istog razloga. Ne mogu da dočekam svirku… – kazao je Miki.

Six Pack/ Photo: Promo

Da bi ovaj koncert dobio dimenziju jedne velike celovečernje fešte, za zagrevanje će biti zadužen punk bend iz Vlasotinca, Wan Zhulj.

Bend je ovog leta imao ozbiljne nastupe na mnogim festivalima, a ujedno je oduševio publiku prethodnim nastupom u AKC Fuzz.

Kao posebni tajni sastojak za dobro gruvanje i zezanje – specijalni gost na bini glavnog benda biće Milutin, svima dobro poznati pevač i frontmen niškog benda DOK 7.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800dinara prostorijama udruženja Birtija dru#tvenog kluba (Davidova 9) ulaz kroz baštu sa strane keja. Na ulazu, na dan koncerta, cena će iznositi 1000 dinara.

Broj ulaznica je ograničen! Takođe, ulaznice koje niste vratili, a kupljene su za najavljenu svirku Six Packa prošle sezone a koja je bila odložena, važiće i za ovaj nastup.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime