Six Pack, Raskid 13, Keni nije mrtav… 25. i 26. juna na prvom Blink Festivalu

0
384
Oglasi
Kuku$/ Photo: Promo (Blink Festival)
Kuku$/ Photo: Promo (Blink Festival)

U Beogradu, u dvorištu fabrike Kluz (Mite Ružiča 8) na otvorenom u subotu i nedelju, 25. i 26. juna biće održan prvi Blink Festival.

Posle izuzetno uspešne sezone uz niz rasprodatih programa od Doma omladine Beograda, Pančeva i nastupa raznih poznatih domaćih i regionalnih autora, Blink kolektiv će organizovati dvodnevni program u dvorištu fabrike Kluz.

Program će se održati na dve bine, a Blink Festival će ugostiti niz renomiranih regionalih i domaćih izvođaća, miljenika alternativne, pop, trep i pop-punk kulutre.

Six Pack/ Photo: AleX
Six Pack/ Photo: AleX

Prvog dana festivala u subotu, 25. juna u Beograd dolaze regionalne zvezde iz Hrvatske – Kuku$, Tam, Ba$ha, kao i makednoska zvezda Pajak. Prvog dana nastupaju i Elon i From the heart kolektiv.

U nedelju 26. juna u dvorište fabrike kluz stiže Ružno Pače, apsolutna atrakcija i miljenik novog talasa pop-punk muzike u regionu.

Za njegov prethodni nastup u Beogradu ulaznice su bile rasprodate za samo nekoliko dana, a i ovog puta njegov nastup na Blink festivalu izazvao je veliko interesovanje.

Uz Ružno pače, na glavnoj bini Blink Festivala nastupiće i Six Pack, jedan od najvećih domaćih bendova kada je u pitanju kalifornijski pank rok, miljenici mlade publike dinamični trio Keni nije mrtav, a tu su Raskid 13, Akomeneželiš i Turned off.

Pored nastupa pomenutih izvođača, posetioce festivala oba dana očekuje i Blink Party set, poznatog po odličnim žurkama.

Đurađ Đuričić/ Photo: Predrag Ilić (promo, Blink Festival)
Đurađ Đuričić/ Photo: Predrag Ilić (promo, Blink Festival)

Prvog dana Blink setu će se pridružiti gosti iznenađenja, dok će se drugog dana na bini naći i jedan od najperspektivnijih bubnjara u Srbiji, Đurađ Đuričić, koji će na bubnjevima, zajedno sa DJ-evima izvoditi uživo neke od najvećih hitova, od Manesina do RATM-a.

Pored Main Stagea, obe večeri program će biti održan i na Karma Stageu. Line up ove bine biće saopšten početkom juna, kao i propratni festivalski programi, među kojima je i New Artist Showcase u okviru kojeg će se publici predstaviti i niz novih izvođača na sceni.

Ulaznice za Blink festival su u pretprodaji preko prodajne mreže Ticket Visiona.

Do 10. juna, cena kompleta za oba dana iznosi 1000 dinara, jednodnevne ulaznice su 700 dinara, dok je cena VIP kompleta 4000 dinara.

Program počinje u 18:00 časova, a organizatori pozivaju posetioce da se ka festivalskom prostoru upute na vreme zbog očekivanih gužvi na ulazu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime