Six Pack 2. februara u Atom Akademiji… Punk rock žurka i promocija singla “Ubica moga sna”

0
280
Oglasi
Six Pack/ Photo: Fazcebook @punkrockserbia
Six Pack/ Photo: Fazcebook @punkrockserbia

Posle sjajnog koncerta u Zagrebu, jedan od najvećih domaćih punk rock bendova Six Pack u petak, 2. februara održaće koncertnu promociju novog singla “Ubica moga sna” u klubu Atom Akademija.

Gosti Six Packa biće punk/rock bend U zmajevom gnezdu koji se vraćaju posle malo duže pauze željni svirke i prepuni dobre energije.

0vu staviti

Frontmen benda Six Pack, Miki Radojević najavljuje intiman ali eksplozivan nastup kao i to da su za ovu priliku sastavili repertoar osluškujući želje publike.

– Pored hitova “Fabrička greška”, “Olovke izlomljenog srca”, “Crveni Makovi” i ostalih pesama koje publika uvek horski peva sa nama, na spisak smo ubacili i jako dobre a zapostavljene pesme iz naše 23 godine duge karijere. Vrhunac večeri bi trebalo da bude premijerno izvođenje, a i emitovanje novog singla “Ubica moga sna”.

Miki Radojević/ Photo: Fazcebook @punkrockserbia
Miki Radojević/ Photo: Fazcebook @punkrockserbia

– Bend zvuči kao nevreme, imamo sjajnu predgrupu, odličnu produkciju i fenomenalni klub Atom kao saveznike, tako da očekujem možda i najbolji beogradski koncert do sad – najavljuje Miki Radojević.

I samo još da naglasimo da je broj mesta ograničen, a do limitiranih 250 ulaznica možete doći u Felix shopu (TC Sremska) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara. Na dan koncerta cena će biti 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime