Simfonijski orkestar RTS i DJ Džef Mils 24. novembra u Beogradu

0
220
Oglasi

djPoznati DJ Džef Mils, “Čarobnjak iz Detroita”, i simfonijski orkestar RTS prirediće beograđanima 24. novembra  u Belexpo centru muzički spektakl koji spaja elektronsku muziku sa klasičnim instrumentima.

Mils je svojevremeno izjavio da je eksperimentisanje idejama srž njegovih nastupa i da se uvek trudi da svaka interakcija sa publikom bude drugačija. Među nesvakidašnjim setovima je i onaj kada je opremu postavio na pod i tako puštao muziku, a 24. novembra beograđane ne očekuje ništa manje egzibicionizma.

Među fanovima, Mils je poznat kao muzički genije, a među kolegama kao osoba koja postavlja nove standarde u muzici, jer svakim nastupom gradi jedinstvenu priču.

Simfonijski orkestar RTS je jedan od glavnih muzičkih stožera Beograda i Srbije, a na koncertu 24. novembra članovi eminentnog sastava biće pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

Trenutna cena regular karte je 22 EUR, dok ulaznice sa fan pit mogu da se kupe po ceni od 33 EUR. Cena VIP karte je 66 EUR, a najbolja mesta koštaju 132 EUR. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime