“She wants to be your James Bond…” peva Igi Pop u pesmi kojom najavljuje novi album

0
290
Oglasi
Igii Pop/Photo: YouTube printscreen
Igii Pop/Photo: YouTube printscreen

Tri godine posle albuma “Post Pop Depression”, nominovanog za nagradu Grammy, Igi Pop najavio je svoje novo izdanje pod naziom “Free”. Novi studijski album ikone rock muzike svetlo dana će ugledati 6. septembra ove godine, a ranije predstavljeni singl “James Bond” sada je dobio i vizualni deo priče:

 

“She wants to be your James Bond. Well it’s not for a price, and it’s not to be nice. She wants to be your James Bond”, peva Igi u novoj pesmi, a njegovim rečima, priča u pesmi ide ovako:

– Ne znam tačno šta ona smera, ali situacija će se svakako okrenuti u njenu korist i ona će uskoro preuzeti vodstvo. Jer, zašto da ne?

Spot je režirao Sajmon Tejlor, a kadrovi su snimljeni u prostorijama Sweat Recordsa u Miamiju. Iz Igija Popa u ulozi pevača, muzičari koji su doprineli pesmi su Fajt Vern – prateći vokal, Leron Tomas – truba, Robin Šerman – bas, Tomas Glas – bubnjevi i Ari Titel – gitara.

Neponovljivi Igi je muzička je velesila čije je ime već više od pola veka sinonim za neiscrpan izvor iskrenog, sirovog i autentičnog rock and rolla, ali novi  album će se u potpunosti razlikovati od ranijih Igijevih izdanja.

– Na ovom albumu drugi muzilari u moje ime šalju određenu poruku, ali ja pozajmljujem svoj glas. Posle završetka koncertnog ciklusa koji je usledio posle objave albuma “Post Pop Depression”, osećao sam se kao da sam se rešio hronične nesigurnosti koja je predugo imala uticaj na moj život i karijeru – opisao je Igi i dodao:  – …sve što vam treba nije nužno sreća ili ljubav već osećaj slobode. Ovaj album jednostavno me našao i ja sam mu dozvolio da se dogodi.

HGL/Izvor: mixer.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime