She Loves Pablo vas poziva da zavirite u “Pablaru”… i poslušate novi live session

0
316
Oglasi
 She Loves Pablo/ Photo: Vjekoslav Palinić

She Loves Pablo/ Photo: Vjekoslav Palinić

Zagrebački groove rockeri She Loves Pablo kroz House of Pablo Live Session fanovima otvaraju vrata svog prostora za probu, od milošte nazvanog “Pablara”, u kome se tesao njihov prepoznatljiv zvuk i nastali svi dosadašnji materijali.

Sastav She Loves Pablo više od 15 godina nalazi se u vrhu hrvatske stoner rock scene, a svakim novim izdanjem dižu nivo kvaliteta i s lakoćom premašuju sva očekivanja.

Već su nekoliko puta potvrdili da su predodređeni za velike svetske pozornice, a kada je reč o koncertnoj atmosferi i odnosu sa publikom, vrlo se lako ističu među bendovima srodnog zvuka.

She Loves Pablo/ Photo: Vjekoslav Palinić
She Loves Pablo/ Photo: Vjekoslav Palinić

Ljubav prema muzici i fanovi gorivo su koje pokreće motor ove opasne mašine, a to pokazuje i poziv publici da kroz energični live session osete deo She Loves Pablo svakodnevice.

Live session donosi četiri singla s aktualnog albuma “Death Threats From Future Self”, istoimeni singl s prethodnog izdanja “Try Mandarin”, a “You Won’t Go To Heaven When I Eat Your Ghost” vraća u 2015. kada je snimljena “House of Pablo, Volume 1” kompilacija.

Lista izvođenih pesama:
Operator
All Black
You Won’t Go To Heaven When I Eat Your Ghost
No Modest Line Holds Your Belief
When It Stacks It Makes The Summer Black
Try Mandarin

Audio snimanje i tehniku potpisuje Filip Pacak, dok je mix usavršio Leonard Klaić. Video su snimali Hrvoje Baudoin i Hrvoje Zubović, a montažu je odradio Hrvoje Baudoin.

She Loves Pablo su: Domagoj Šimek (vokal, gitara), Dimitrije Đokić (gitara, prateći vokal), Nenad Gajić (bas, prateći vokal) i Leonard Klaić (bubnjevi).

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime