Sex Pistols pojačani Frenkom Karterom sviraju kompletan “Nevermind the Bollocks” na koncertima za spas londonskog Bush Halla

0
290
Frenk Karter/Photo: Stefan Brending, wikipedia.org, public domain
Oglasi

Frenk Karter, muzičar i tattoo artista, i njegovi uzori Glen Metlok, Pol Kuk i Stiv Džons iz Sex Pistolsa, najavili su da planiraju da odsviraju ceo materijal “Never Mind The Bollocks” na dva koncerta. Oni će nastupiti zajedno u londonskom Bush Hallu 13. i 14. avgusta kako bi prikupili sredstva za očuvanje dvorane.

Bubnjar Sex Pistolsa Pol Kuk: Neće biti okupljanja, prestari smo da pevamo “Anarchy In The UK”

Govoreći o nastupima, Kuk je putem saopštenja za javnost rekao:

“Radimo za Bush Hall sa slavnim Frenkom Karterom. Sviraću sa Pistolsima jer dvorani treba podrška i novac. Mislili smo da bi to bio sjajan način da sprečimo propadanje. Ovo je moje lokalno mesto. Odrastao sam u Shepherd’s Bushu i još uvek živim ovde. Bila bi prava šteta da nestane. Želimo da mu produžim život. Pa, svi na svirku!”

Never Mind The Bollocks – Bush Hall, plakat

Metlok je dodao:

“Manji prostori za svirke su krvotok nove muzike. Upravo su u tim intimnim prostorima svirali sirovi talenti i dobijali priliku da zasijaju. Tu se bendovi mogu zaista povezati sa publikom, i upravo tu duh žive muzike zaista oživljava. Zato treba da postoje”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime