Šeril Krou: Videla sam stvarno čudne stvari na turneji sa Majklom Džeksonom…

0
360
Oglasi
Šeril Krou/Photo: YouTube printscreen
Šeril Krou/Photo: YouTube printscreen

Čuvena pevačica Šeril Krou, koja je muzičku karijeru započela kao prateća pevačica na koncertima kralja popa Majkla Džeksona, bila je na turneji sa njim osamdesetih godina, a sada priznaje da su se tokom turneje dešavale “stvarno čudne stvari”.

Pevačica, koja još nije odgledala dokumentarac o slavnom pevaču “Napuštajući Nedođiju”, a u kojem su iznete brojne optužbe zbog njegovog neprimerenog ponašanja prema deci, priznala je da joj se mnogo pitanja motalo po glavi kada je radila s njim i išla na turneje.

Šeril, koja se i sama proslavila kada je započela samostalnu karijeru, prvi ukus slave i sjaj reflektora osetila je kada se tokom osamdesetih pridružila kralju popa na njegovoj turneji u trajanju od 18 meseci, a na koju je išao i navodna Džeksonova žrtva, Džejms Safečuk, uprkos tome što je još išao u školu.

– Bilo je ludo iskustvo. On je tada bio najveća zvezda jedne generacije i ja sam dobila priliku da pevam duet zajedno sa njim svake večeri tokom 18 meseci – rekla je Šeril, prenosi Mirror.

Šeril Krou i Majkl Džekson/YouTube printscreen
Šeril Krou i Majkl Džekson/YouTube printscreen

– Bio je veoma zahtevan i na nastupima se tačno znalo kako se i šta i kada radi… Nikada ranije nisam bila izvan SAD, a onda sam se gotovo odjednom našla na pozornici u Japanu… – ispričala je ona.

Na pitanje da li je gledala dokumentarac o slavnom pevaču, koji se fokusira na navode Robsona Vejda i Džejmsa Safečuka – obojica su Džeksona poznavali dok su još bili deca – Šeril je priznala da nije i da ne želi da ga gleda.

– Bila sam prisutna kada su se dogodile neke stvari za koje sam mislila da su zaista čudne i imam dosta pitanja u vezi sa njima – rekla je pevačica.

Ona je odbila da detaljnije objasni na šta misli kada kaže da su se dogodile “čudne stvari”.

Šeril Krou i Majkl Džekson/YouTube printscreen
Šeril Krou i Majkl Džekson/YouTube printscreen

Džekson nikada nije proglašen krivim po osam tačaka optužnice za zlostavljanje dece za koje je bio optužen u godinama pre smrti, a njegova porodica i dalje negira tvrdnje iznete u dokumentarcu.

Šeriline primedbe, primećuje Mirror, dolaze tačno 10 godina nakon što je slavni pevač umro.

– Tragično je to što je umro u 50. godini života. Ali da li smo mislili da će ostariti pred našim očima? To bi bilo tako nadrealno – rekla je ona za CNN.

– Ne mogu da vam objasnim koliko mi je to iskustvo promenilo život, to što sam imala priliku da pevam s njim – rekla je Šeril Krou i dodala da je bio neverovatno talentovan pevač.

HL/Izvor: BBC news na srpskom

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime