Šeril Krou već duže od 10 godina zna da ima tumor na mozgu i… ne želi da se operiše

0
215
Šeril Krou/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Na 65. svečanoj ceremoniji dodele muzičkih nagrada Grammy, koja je održana u četvrtak u Kripto areni u Los Anđelesu, okupio se veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je i Šeril Krou, pevačica koja duže od deset godina živi sa tumorom na mozgu i izbegava da ga ukloni.

Proslavljena pevačica i dobitnica devet Grammy nagrae, dok je na listi niminovanih bila čak 32 puta, izvela je pesmu “Songbird” sa Boni Rejt i Mikom Flitvudom u čast nedavno preminuloj muzičarki Kristin Mekvi.

Šeril, koja će za nekoliko dana proslaviti 61. rođendan, često je u centru pažnje i zbog toga što živi sa beningnim tumorom na mozgu koji ne želi da operiše. Šeril Krou je dijagnostikovan meningeom, što je ona potvrdila još 2012. godine.

– Znam da neko može da ima problem i sa ovakvim stvarima, ali želim da vas uverim da sam okej – izjavila je ona jednom prilikom.

Šeril Krou: Videla sam stvarno čudne stvari na turneji sa Majklom Džeksonom…

Kako je Šeril Krou objasnila jednom prilikom, ona je za svoje stanje saznala nakon problema s memorijom, kada je strahovala da ima Alchajmerovu bolest.

– Toliko sam se zabrinula za pamćenje da sam otišla na magnetnu rezonancu. Saznala sam da imam tumor na mozgu – rekla je ona.

Međutim, ona ne želi da se operiše. Ovaj tumor vrlo sporo raste, benigan je i Šeril priznaje da ne želi još jedan veliko ožiljak koji bi je podsećao na bolest i brige.

– Svakih šest meseci idem na preglede, ali ne želim da ga uklonim jer bi to značilo da imam još jedan veliki ožiljak – iskrena je bilia pre nekoliko godina Šeril Krou.

PROŠLA JE KANTRI FAZA: Šeril Krou na novom albumu opet ona stara

Pevačica je, inače, iza sebe ostavila borbu s rakom dojke, zbog kojeg se podvrgla lumpektomiji, odnosno delimičnoj mastektomiji, posle čega je išla na sedmonedeljno zračenje 2006. godine. U narednim godinama se suočila s teškom depresijom.

Ipak, danas se oseća dobro, a u jednom intervjuu je svoj tumor nazvala “samo još jednom džombom na putu”.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime