Šer je besna: U Americi nijedna žena više nije sigurna, uskoro će nam ugrađivati čipove kao psima…

0
267
Oglasi
Šer/Photo: YouTube screenshot
Šer/Photo: YouTube screenshot

Šer je na Twitteru otkrila da je imala tri spontana pobačaja kao mlada žena i otvoreno se izjasnila o tome kako je to iskustvo bilo izuzetno uznemirujuće za nju i njenog tadašnjeg partnera, pa se potom obrušila na Republikance zbog slučaja Roe v. Wade.

“Kad sam bila mlada imala sam tri spontana pobačaja. Prvi s 18 godina. Bila sam sama u našoj kući. Sin je došao kući, a ja sam jecala i valjala se po podu. Kad sam imala drugi spontani pobačaj, vrištala sam od bolova. Nisam mogla ništa da uradim, a doktor me poslao pravo u bolnicu”, napisala je Šer pre nego što se obrušila na Republikance u SAD. Nedavna odluka Vrhovnog suda da poništi sudsku odluku Roe v. Wade, znači da državni čelnici imaju moć da definišu prava ili ograničenja na pobačaj.

“Šta bi danas sa mnom bilo?”, upitala se Šer, pa se obrušila na Republikance ispisujući tekst velikim slovima:

ROK TRAJANJA – NEOGRANIČENO…  PEVAČICA SE DECENIJAMA BORI SA EPŠTAJN-BAROVIM SINDROMOM, ALI ŠALA DA ĆE NUKLEARNI RAT ĆE PREŽIVETI BUBAŠVABE I ŠER – UOPŠTE NIJE ŠALA

“Ovi ludi republikanci će uništiti žene zbog politike, Majke, sestre, tetke, rođake, najbolje prijateljice… ni jedna žena nije više sigurna u Americi. Uskoro nijedna razumna osoba neće biti sigurna. Republikanci pokušavaju da žene učine ilegalnim i nateraju ih da napuste sopstvenu državu kako bi uradile pobačaj. Republikanci će od žena napraviti zatvorenice. S obzirom na to kako nas tretiraju možda će nam ubrizgati čipove kao što to rade i psima”. 

Šerilin Sarkisjian odnosno Šer, i njen partner Soni kasnije su dočekali sina Čaza Bona 1969. godine, a pevačica je takođe majka Elije Blua Almana, s bivšim suprugom Gregom Almanom.

Kada je jedan pratilac na Twitteru prokomentarisao da nije poznato da je Šer imala spontani pobačaj, ona je odgovorila da nikada ranije nije mislila da će morati da govori o toj temi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime