Senshi u Novom Sadu 29. septembra – koncertna promocija albuma “Rise Again”

0
427
Senshi-skull
Oglasi

Novosadska promocija albuma “Rise Again” ragga metal sastava Senshi biće održana u petak, 29. septembra u SKCNS Fabrika.

“Posle druge japanske turneje, Senshi nastavlja sa koncertnim aktivnostima u Srbiji. S obzirom da je bend u originalu nastao u Novom Sadu, ovo mu dođe kao promocija na lokalnom terenu”, navodi se u saopštenju.

Kao specijalni gosti nastupiće kikindski teškaši Downstroy, te DJ Banzae (ex-Madred) koji će vrteti muziku pre i posle koncerta.

Ulaz je planiran za 20 sati, dok je cena ulaznice 500 dinara.

Sanshi plakat

Senshi, novosadsko-zrenjaninski ragga metal bend koji je već sa svojim debi albumom osvojio Japan, u martu je objavio je svoj drugi po redu album “Rise Again“, a potomse zaputio na turneju po Japanu.

Senshi je bend poznat i popularan u zemlji izlazećeg sunca još od svog osnivanja 2018. godine, kada su zahavljujući prvom singlu postigli veliki uspeh i bili na prvoj turneji u Japanu.

Reč je o grupi koja je stvorila jedinstvenu mešavinu ragga metala spojenog s tradicionalnim japanskim instrumentima. Ekipu benda Senshi čine: Adam Rakić (vokal), Pavle Kirćanski (gitara), Branislav Pantić (bas) i Nebojša Durmanović (bubnjevi).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime