Savršenost je dosadna… Mile Kekin pesmoslikovnicom “Mala” najavio novi solo album

0
531
Oglasi

Muzičar Mile Kekin objavio je prvi singl i ilustrovani spot “Mala” kao najavu svog novog solo albuma, koji trenutno priprema i pojaviće se na proleće 2023. godine.

Frontmen zagrebačkog pank rok sastava Hladno pivo, koji je ove jeseni na neodređeno obustavio rad, započinje novo poglavlje u samostalnoj karijeri pesmom i slikovnicom koja je direktno inspirisana njegovom desetogodišnjom kćerkom, naveo je Menart.

Mile Kekin za Headliner.rs o sudbini Hladnog Piva: Nije sve tako sivo, ali ne želim više da bežim od sebe…

Režiju i montažu spota “Mala“ radio je Tomislav Fiket po Ilustracijama Tomislav Torjanca, a Kekin kaže da je poruka njegove pesme da je “savršenost ne samo lažna nego i dosadna”.

Mile kekin – Mala, cover

– Voleo bih da ova pesma, bilo kroz slikovnicu, bilo kroz stihove dopre do klinki i klinaca, koji su danas, puno više nego u moje vreme Pipi Duge Čarape, kroz društvene mreže, aplikacije i filtere lepote izložene pritisku da moraju u svakom trenutku izgledati savršeno – rekao je muzičar.

Mile Kekin ima poruku: Čuvajte se zlih komentara i zlih ljudi, ne dozvolite da utiču na vas…

Kekin je dodao da bi voleo da “Mala” dođe “i do svih klinaca kojima se stalno govori kako da se oblače, šišaju, izgledaju, i kako da budu primereni i u skladu sa konvencijama koje su često same sebi smisao”.

– Ona je takođe i poziv da se zbog okvira koji ih žuljaju ne krate i sužavaju kako bi ispunila tuđa očekivanja. Mislim da se tema tiče svih nas, ne samo dece – rekao je pevač i autor, koji je do sada objavio solo albume “U dva oka” (2001) i “Kuća bez krova” (2018).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime