Sarajevski alternativci stižu u Zemun… Činčila 26. novembra u klubu Fest

0
359
Činčila
Činčila/ Photo: Promo
Oglasi

Činčila, sarajevski alternativni rok bend, održaće koncert 26. novembra u klubu Fest koji je deo njihove ovogodišnje balkanske turneje.

Bend Činčila poznat je po energičnim live svirkama u kojima je uvek uključen autentičan performans, scenski nastup i vizualna umetnost.

Kako saznajemo, i ovoga puta prirediće publici veoma zanimljiv koncert, a repertoar koji će da izvode  biće sastavljen od miksa pesama sa studijskih albuma “Šta Znam“ i “Bez oblika“.

Činčila
Činčila/ Photo: Promo

Bend Činčila je brzo stekao medijsku pažnju i popularnost u svetu domaće alternativne muzike posle izdavanja prvih nekoliko singlova i debi albuma “Šta znam” (2016, Hayat production).

Usledili su mnogobrojni nastupi uživo, tako da iza sebe imaju više samostalnih koncerata, izložbi i festivala, kako lokalno, tako i u regionu, a jedan od najznačajnih za njih je bio nastup na Exitu 2017. godine.

Bend je objavio drugi studijski album pod nazivom “Bez oblika“ 2019. godine za izdavačku kuću Lampshade Media iz Beograda.

“Obojimo se” kaže Činčila… Sarajevski alternativci predstavili novi spot

Nedavno su objavili novi video singl “Obojimo se“, interesantan eksperimentalni VHS video, delo frontmena benda, Vanje Solakovića.

Tačne lokacije i datume turneje širom BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije možete da viditi na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime