Šakil O’Nil aka DJ Diesel objavio svoj debitantski album “Gorilla Warfare”

0
234
Šakil O Nil, screenshot YouTube
Oglasi

Bivši NBA košarkaš, danas DJ, Šakil O’Nil odnosno DJ Diesel, objavio je svoj debi album “Gorilla Warfare”.

Pošto se povukao iz velike NBA karijere, Šek je poslednjih 7-8 godina puštao DJ setove na brojnim velikim festivalima elektronske muzike. Iako je svoju strast prema tome pokazivao još u detinjstvu, tek se posle košarkaške karijere ozbiljno zainteresovao za to, i to posle festivala Tomorrowland 2014. kada su nastupali DJ-evi kao što su Tiësto, Steve Aoki i Skrillex.

NBA zvezda Stef Kari postao filmski producent i potpisao ugovor s Netflixom… prvi projekat – porodični film o – mačevanju

Šekov album uveliko se oslanja na dubstep, ima deset jesama, a uključuje niz saradnji uključujući Jessicu Audiffred, Crackdata aka Christiana Smitha, Hairitage, CELO, VRG & Blackway, Soltana, Kompanyja, TRXGGX, Rated R i Chassi & Kozmoz.

Džek Nikolson u javnosti posle godinu i po dana… a gde drugde nego na Lejkersima

Govoreći o ovom izdanju Pakil O’Nil je rekao:

– Dubstep je za mene uvek bio beg. Način da se svetu pokaže da Šakil O’Nil nije samo košarkaš. Jako volim ovaj žanr i zajednicu i moj album je dokaz za to – rekao je i dodao:

– Rad s underground ‘mačkama’ kao što su Crankdat, Jessica Audiffred, Hairitage i Celo bilo je iskustvo koje je mi otvorilo oči. Zajedno smo stvorili neke od najjačih bengera ikad. Posle iše od dve godine stvaranja, svi smo tako ponosni na ovo delo i jedva čekamo da svet čuje “Gorilla Warfare”.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime