Sa vrha Neonebodera stižu nam “Krovovi“

0
93
Neoneboder/ Photo: Promo
Oglasi

Beogradski duo NeoNeboder nam je posle singlova “Kako da upoznam sebe“ i “Mrak“ predstavio i pesmu “Krovovi“.

– Pesma “Krovovi” nastala je kao rezultat saradnje Neonebodera i njihovog prijatelja i kolege, producenta, Vanje Mihajlović, čiji su demo instrumental zavoleli na prvo slušanje. Teodora je bila inspirisana nazivom istog (Krovovi), da napiše melanholičnu vokalnu liniju i tekst koji odiše nostalgijom za trenucima koji su se davno desili, a više se neće ponoviti. Alex je dodao nove elemente u aranžman – nove slojeve sinta, gitar soloe itd. koji su učinli pesmu kompletnijom – kazali su članovi Neonebodera.

Neoneboder je novi darkwave/sint pop duo, a čine ga Teodora Tasić i Alex Vujić Ohlsen. Posle završenih studija muzičke produkcije na SAE institutu u Beogradu, Alex je počeo da aktivno komponuje muziku i pravi aranžmane u svom kućnom studiju.

Teodoru je upoznao 2021. godine kada su zajedno počeli da sviraju u bendu Tihi Talas. Iz te saradnje raodio se i novi projekat.

Iako postoji ova okvirna raspodela uloga, uglavnom kreativni proces izgleda tako da sve rade zajedno, u Alexovom kućnom studiju.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime