Rulja Inc, Kamikaze i Kalibar u nedelju u Festu

0
531
Oglasi
Photo: Promo

Bendovi Rulja Inc, Kamikaze i Kalibar nastupiće u nedelju, 6. novembra u zemunskom klubu Fest.

Rulja Inc, Wind Rock Up 2022/ Photo: AleX

Rulja Inc. je rokenrol bend nastao u Lazarevcu 2018. godine i od samog početka bio je okrenut isključivo autorskom radu.

Nastao je pod uticajem kultnih bendova sa ovih prostora (poput Partibrejkers, Bjesova, Block Outa, Braće Left) kao i uzora van granica naše zemlje (Queens Of The Stone Age, Guns N Roses, Aerosmith, Led Zeppelin).

Trenutnu postavu čine Ivan Simić (vokal, gitara), Marko Milutinović (gitara), Vuk Stojanović (bas) i Filip Todorčević (bubnjevi).

Jedan od uživo najenergičnijih novih rok bendova privukao je nastupom i autorskim pesmama pažnju domaće publike. Debi album “Ništa skriveno” objavili su za diskografsku kuću Multimedia Music.

Kamikaze/ Photo: Promo

Bend Kamikaze osnovan je u oktobru prošle godine u Vršcu. Prvu postavu benda činili su FIlip (gitara), Munjas (bubnjevi), Kosta (bas) i Kriss (vokal).

U februaru u bend dolazi Sale na mestu bas gitare, dok Kosta prelazi na ritam gitaru, i u toj postavi bend radi do danas.

Od nastanka, bend se bavi autorskim radom, ali ponekad se ubaci i neki cover. Sviraju punk, sa malim primesama metala, čime publici daju brze pesme sa ponekim “tvrdim rifom”.

Za tekstove je zadužen Kriss, muziku rade Kosta i FIlip, dok su aranžmani pesama zajednički.

Prvi svirku održali su u maju ove godine na Čadjavoj gitarijadi u Vršcu. U daljem planu benda je što veći broj svirki, kako bi se predstavili široj publici, rad na novim autorskim pesmama, kao i snimanje već urađenih pesama u studiju.

Kalibar, Wind Rock Up 2022/ Photo: AleX

Kalibar je petočlani bend, nastao početkom marta 2021. godine u Zemunu. Oformili su ga Andreja Rodić (gitara) i Nikola Petrović (ritam gitara), a kasnije su se pridružili i Nenad Miletić (vokal), Mihailo Jovičić (bubnjevi) i Tamara Panić (bas).

Bend je potpisao ugovor za francusku izdavačku kuću Bitume i trenuntno radi na albumu. Do sada su objavili dva singla: “Kazna” i “Drugi avgust” a na svirci u Festu publici će da predstave i novi materijal.

Svirka počinje u 20:00 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime