Rok grupa R.U.LJ.A. iz Raške na slovenačkom festivalu Rdečji Revirji

0
225
R.U.LJ.A./Photo: privatna arhiva benda
Oglasi

Rok grupa R.U.LJ.A. iz Raške će 25. maja održati koncert u slovenačkom Hrastniku, u okviru festivala Rdečji Revirji, koji se održava u Hrastniku, Trbovlju i Hrastniku.

– Reč je o festivalu umetnosti, od muzike, teatra, slikarskih i vajarskih izložbi, itd. Nama je, eto, pripala velika čast da učestvujemo na istom po treći put i, nadamo se, da ćemo lepo predstaviti naše mesto Rašku i našu zemlji Srbiju – kaže lider benda Nebojša Neco Marić i dodaje:

Ako se pitate šta je “Iza ponoći”… grupa R.U.LJ.A. iz Raške ima odgovor na svom novom albumu

– Zaista smo ponosni što ćemo biti deo festivala i siguran sam da ćemo opravdati ukazano poverenje. Interesantna je stvar što će ovog puta sa nama na bini biti i par trubača iz Slovenije. koji će nam pomoći da odsviramo neke stvari koje to zahtevaju. Za razliku od ranijih gostovanja, ovog puta sviramo kompletan koncert na otvorenom, uz vrhunsku binu i rasvetu i siguran sam da ćemo ostaviti dobar utisak – kaže Marić i dodaje da bend broji dane i jedva da krene put Slovenije jer se tamo uvek fenomenalno provedu.

Poetkom juna R.U.Lj.A., odnosno Raščansko Udruženje Ljubitelja Alkohola, održaće i koncertnu promociju svog aktuelnog albuma “Iza ponoći” u Kraljevu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime