Rok Apoteka objavila spot za pesmu “Kako boli kada ćutiš“

0
317
Rok Apoteka/ Photo: Vlade Satarić
Oglasi

Novosadska Rok Apoteka predstavila je spot za pesmu “Kako boli kada ćutiš”, baladu kojom bend ujedno najavljuje novi album “Drugačiji od drugih“ (Multimedia Music).

Ovaj izuzetno talentovani sastav, čije je muzičko putovanje oblikovano strašću prema rok muzici i dubokim tekstovima, sada nas uvodi u emotivno putovanje.

Rok apoteka, Moto Fest 2024/ Photo: AleX

Svi bismo mi ponekad želeli da se vratimo u prošlost da ispravimo svoje greške, a naročito kada su emocije i ljubav u pitanju, a tako misli i Rok Apoteka u svom novom hitu punom emocija i empatije.

Tekst je pisao Ivan Bošnjaković, a spot snimio i režirao Digital Vertigo u Senti, vizuelno prenoseći duboku emocionalnost pesme. Kroz predivne kadrove i pažljivo odabrane lokacije, spot nas vodi na putovanje kroz priču o ljubavi i gubitku.

Rok Apoteka/ Photo: Vlade Satarić

Rok Apoteka ima više od 50 nastupa godišnje, kako po klubovima, tako i na festivalima i raznim drugim manifestacijama. Bend je osnovao Ivan Bošnjaković u Užicu 1993. godine, a prvi pevač bio je poznati glumac Ivan Bosiljčić.

Posle dugogodišnje pauze, bend je nastavio sa radom u Novom Sadu pre šest godina sa novom postavom.

Rok apoteka, Moto Fest 2024/ Photo: AleX

Prvi album Rok apoteke pod nazivom “Kišobran za snove“ iz 2022. godine dobio je brojne pozitivne kritike. Muzički kritičar Branimir Lokner je izjavio da je to najbolji rok album poslednjih godina na našim prostorima.

Nekoliko pesama su bile prve na top listi Radija 202 i hitu nedelje. Bend nastavlja u istom pravcu, tako da je “pred vratima” i drugi album “Drugačiji od drugih“.

Članovi benda su Ivan Bošnjaković (vokal, gitara), Duška Jakšić (vokal), Kristina Jevtović (klavijature, prateći vokal), Nemanja Necić (bas gitara, prateći vokal), Daniel Kulišić (gitara) i Sebastijan Šimunović (bubnjevi).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime