Rođendanski koncert benda Tea Break 7. decembra u Elektropioniru

0
274
Oglasi
Tea Break/ Photo: Braca Nadeždić
Tea Break/ Photo: Braca Nadeždić

Sprema se žestoka koncertna proslava 18. rođendana beogradskog melodičnog hard kor pank sastava Tea Break, u Elektropioniru u subotu, 7. decembra.

Veterani srpskog/kalifornijskog melodičnog pank zvuka najavljuju taktiku “spržene zemlje”, pošto će klub Elektropionir u Cetinjskoj najverovatnije biti pretesan za sve koji će želeti da dođu, a temperaturu dodatno diže činjenica da će muzička podrška slavljenicima biti atraktivni FYN iz Novog Sada i beogradski Crveni vetar.

Frontmen Tea Breaka Igor kaže:
– Svirati pank rok u Srbiji, pa još i istrajati u tome jedno ljudsko punoletstvo nije mala stvar. Želeli smo da taj fenomen obeležimo sa prijateljima, fanovima i svima koji su nas pratili godinama unazad. Napravićemo rolerkoster kroz specijalno skrojenu setlistu samo za ovu priliku, odsviraćemo 18 pesama, po jednu za svaku godinu postojanja! 2001. smo bili četvorka, a sada nas je petorica, od čega su tri gitare. To je verovatno i najznačajnija promena u Tea Breaku do sada. Vidimo se!

Crveni vetar/Photo: TIOLI promo
Crveni vetar/Photo: TIOLI promo

Koncert je najavljen i kratkim video klipom, snimljenim na probi Crvenog vetra, u kome gitarista Marko Vidojković,  koristeći svoje iskustvo pred kamerama, na karakterističan način poziva na ovu rođendansku žurku.

– Tea Break je na neki način sastavni deo Crvenog vetra. Od Igora smo pozajmili pojačalo na kome smo snimali album, a Mlađa, njihov basista, nam ga je miksovao. Njihove poslednje spotove, a naš prvi, snimao je Mika Knežević, čak nas je slikao i isti fotograf, Braca Nadeždić. I to nije sve, Janko (basista CV) i ja smo, dok smo svirali u On the Run, nebrojeno puta delili binu sa TB. Ovo  će inače biti naša prva svirka od izlaska albuma “Ljubav i depra” i iskreno, nije mogla da se desi pod lepšim okolnostima. Beskrajno hvala Tea Breaku što su nas zvali da sviramo s njima. Što se same svirke tiče, to je jedna od onih gde je već sada sve jasno – gasićemo svećice i zapaliti Cetinjsku – poručio je Vidojković.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime