“Rođen sa slomljenim srcem”… Duet Stefan Nemanja snimio pesmu za male heroje

0
282
Oglasi
Stefan Nemanja/ Photo: Promo
Stefan Nemanja/ Photo: Promo

Grupu (projekat) Stefan Nemanja osnovali su Stefan Kovačević i Nemanja Savić, dvojica sjajnih muzičara poznatih po radu u nekim drugim bendovim, a koje je još od studentskih dana vezivalo prijateljstvo, ljubav prema muzici i želja za zajedničkim radom.

Stefan je pevač i gitarista benda Forever Storm iz Kragujevca sa kojim je do sada objavio dva albuma i uveliko radi na trećem.

Tokom karijere sarađivao je sa mnogim bendovima kao gostujući vokal i gitarista, ali i kao producent i lice koje stoji iza Blacksmith Music studija.

Nemanja je pre svega poznat kao frontmen i vokal benda Atlantida sa kojim je objavio tri albuma. Već osam godina široj publici je poznat i kao član poznatog rok sastava Neverne bebe.

Ideja da naprave zajednički muzički projekat postoji već dugo. Inspiracija za pesmu “Rođen sa slomljenim srcem“ ovu ideju je, posle mnogo godina, dovela do realizacije.

Stefan Nemanja/ Photo: Promo
Stefan Nemanja/ Photo: Promo

– Oko 3000 dece u Srbiji godišnje rodi se sa srčanom manom – podsećaju Stefan i Nemanja i objašnjavaju razlog i inspiraciju za prvu pesmu koju su uradili zajedno:
– Inspirisani pričama i primerima iz svog okruženja, napisali smo pesmu koju posvećujemo svim tim malim super herojima, koji već od svojih prvih dana moraju da se bore.

Tekst, muziku i aranžman za pesmu zajedno su uradili Stefan Kovačević i Nemanja Savić, a mix i master uradio je Stefan (Blacksmith studio).

Pored Stefana (gitare, vokal, orkestracija) i Nemanje (vokal) u snimanju pesme učestvovali su: Vladimir Ružičić Kebac (bubanj, perkusije), Damir Mojsin (bas gitara),  Sava Živanović (bas gitara), Aleksa Stanković (klavijature) i Jelena Tubić (vokal).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime