Robi Vilijams zakazao dva koncerta u Hrvatskoj…

0
434
Robi Vilijams/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Robi Vilijams, jedan od najuspješnijih pop izvođača svih vremena, donosi svoje najveće hitove u pulsku Arenu na dva ekskluzivna koncerta 27. i 28. jula 2023.

Robi Vilijams postao drugi najuspešniji muzičar u Velikoj Britaniji… odmah iza Pola Makartnija

Turneja “XXV” predstavlja neverovatnih 25 godina solo karijere jednog od najvećih zabavljača našeg vremena. Brit pop ikona i stadionska atrakcija za svoj nastup u Hrvatskoj odabrao je možda i najljepši koncertni prostor koji ovaj deo Evrope ima. Dve hiljade godina stari amfiteatar biće savršena pozornica za dva intimna nastupa s ograničenim brojem ulaznica na kojima će podsetiti na megahitove iz svoje cele karijere i doneti ono najbolje iz svog opusa.

Robi Vilijams se vraća u 1995. godinu: Tek sam napustio Take That, a imam znanje koje imam… evo šta ću da uradim

Upravo izlazak najnovijeg kompilacijskog albuma “XXV”, prati i istoimena turneja, a samo izdanje donosi svežu perspektivu na Vilijamsove najvažnije pesme. Veliki hitovi iz solo karijere ponovo su izvedeni uz pratnju Metropole Orchestra, uz dodatak pet novih pesama, od kojih je “Lost” odabrana kao posljednji singl.

Od kada je 1995. krenuo u solo vode prodao je više od 85 miliona albuma širom sveta, čime je jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena. Vlasnik je 13 albuma koji su zaseli na prvo mjesto UK liste albuma, kao i 14 singlova na prvom mestu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime