Robi Vilijams se vraća u 1995. godinu: Tek sam napustio Take That, a imam znanje koje imam… evo šta ću da uradim

0
796
Oglasi
Robi Vilijams/Photo: YouTube printscreen
Robi Vilijams/Photo: YouTube printscreen

Robi Vilijams rekao je da će se na njegovom sledećem albumu vratiti “u 1995. godinu”.

U razgovoru za The Telegraph, muzičar je otvorio priču o svom sledećem albumu i otkrio da gleda u svoju prošlost kako bi oblikovao sadržaj albuma.

ROBI VILIJAMS OTKRIO: BIO SAM NA NIŠANU PLAĆENOG UBICE…

Novinar koji je intervjuisao rekao je kako mu je Vilijams odsvirao nekoliko pesama koje se očekuju na sledećem albumu, a koje on opisuje kao “pesme zasnovane na gitari”.

Vilijams je dalje rekao da se osvrće na vreme kada je napustio Take That i da namerava da kreira pesme koje bi mogle da izađu iz tog perioda.

– Odlučio sam da se vratim u 1995. Upravo sam napustio Take That. A sada, sa znanjem, muzičkim znanjem koje imam, kakav bi bio album koji bih napravio?

Vilijams je u intervjuu govorio i o novim projektima koje ima u planu.

– Stvaram različitu umetnost. Napisao sam scenario TV emisiju. Takođe sam dizajnirao svoju liniju odeće – objasnio je on i dodao:

– Takođe sam napravio svoje piće. Želim da napravim hotel. Želim da stvorim nešto veliko u poslu. Šta još? Takmičenje talenata. Napisao sam još jedan mjuzikl. Jednostavno je neograničeno i beskrajno… Biću veoma, veoma zauzet čovek.

ROBI VILIJAMS NAJBOLJEG PRIJATELJA IZVUKAO IZ PAKLA DROGE…  BIO JE TAMO, ZNA KAKO JE…

Nedavno je objavljeno da će se uskoro pojaviti novi dokumentarac o njegovom životu i karijeri.

Film, koji će biti televizijski dokumentarac, navodno radi ista producentska kuća koja stoji iza filma Liama Galagera iz 2019. “As It Was”, i snima se već nekoliko meseci.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime