Rob Garza (Thievery Corporation) sredinom novembra u Beogradu…

0
298
Rob Garza, foto Casey Call
Oglasi

Rob Garza, producent, muzičar i DJ, poznat i kao jedan od osnivača dvojca Thievery Corporation uz Erika Hiltona, sredinom novembra nastupaće u Beogradu u okviru petog po redu RUNDA Digital Day. Svojim DJ setom, sa početkom u 21h, zatvoriće ovu muzičku konfenciju, koja će se ovoga puta održati u dva grada – 15. novembra u Beogradu (Dom omladine) i 5. decembra u Zagrebu.

Sa slavnom karijerom koja traje decenijama, stalno pomerajući granice, Rob Garza je ostavio neizbrisiv trag na globalnoj muzičkoj sceni. Njegov solo projekat, prikladno nazvan “Garza”, služi kao zadivljujuće istraživanje njegovih umetničkih dubina.

RUNDA DIGITAL DAY #5

Uronuvši u zvučni univerzum gde se žanrovi spajaju i granice nestaju, Garzin solo rad je svedočanstvo njegove neustrašive kreativnosti. Crpeći inspiraciju iz svojih opsežnih putovanja i različitih kulturnih uticaja, njegova muzika plete zamršene tapiserije zvuka koje prkose kategorizaciji. Kroz očaravajuće ritmove, eterične melodije i tekstove koji izazivaju razmišljanje, njegove kompozicije pozivaju slušaoce na transformativno putovanje.

POKRENULI BEOGRAD NA PLES S OSMEHOM… Thievery Corporation blistali na Tašu

Kao polovina pionirskog dua Thievery Corporation, uz Erika Hiltona, Rob Garza je pomogao u oblikovanju pejzaža elektronske muzike, spajajući elemente daba, rege-a, world muzike i elektronike u nepogrešivo inovativni, zarazno melodični zvuk.

Njegov solo poduhvat pod svedočanstvo je Garzine neustrašive kreativnosti i trajne strasti za istraživanjem zvuka i sposobnosti da stvara veze kroz univerzalni jezik muzike. Crpeći inspiraciju iz svojih opsežnih putovanja i različitih kulturnih uticaja kojim nastavlja da osvaja publiku i širi horizonte muzičkih entuzijasta širom sveta, njegova muzika plete zamršene tapiserije zvuka koje prkose kategorizaciji. Kroz očaravajuće ritmove, eterične melodije i tekstove koji izazivaju razmišljanje, Garzine kompozicije pozivaju slušaoce na transformativno putovanje, osvajajući publiku i dalje, i šireći horizonte muzičkih entuzijasta širom sveta.

O svom dolasku kao i šta beogradska publika može da očekuje od njegovog DJ seta, Garza kaže:

– Stvarno se radujem što ću još jednom posetiti Beograd i družiti se sa fanovima i prijateljima na konferenciji RUNDA Digital Day. U sredu, 15. novembra nastupiću u Domu omladine Beograda i puštaću specijalni DJ set nekih od mojih omiljenih melodija, uključujući Thievery Corporation klasike, stvari sa mojih solo projekata i neke energične nu-disko i haus numere. Jedva čekam da vas vidim!

Rob Garza je nedavno objavio singl “Lust Dust”, a koji je radio u saradnji sa pevačicom Britni Džesi. Pre nešto više od nedelju dana, izašao je i remix njegovog letnjeg hita “Cherry Crush” poznatih američkih producenata i DJ-evea Tommie Sunshine i On Deck, a originalno radjen uz podršku divnog glasa amerikanke persijskog porekla Lulu Geličkani (LouLou Ghelichkhani), koji takođe može da se čuje u mnogim numerama Thievery Corporation.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime