RNR četvrtak… Evolucija i Kramer 18. oktobra u Atom Akademiji

0
281
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

I ovog četvrtka RNR Records nastavlja svoju misiju – promovisanje autorskih bendova. Tako beogradska publika kroz live nastupe ima priliku da prepozna dobar zvuk kroz autorski izraz.

Dva autorska benda – Evolucija (Ćuprija) i Kramer (Niš) nastupiće 18. oktobra u Atom Akademiji.

Evolucija/ Photo: Facebook@evolucijaofficial
Evolucija/ Photo: Facebook@evolucijaofficial

Evolucija je simfo – gotik metal bend osnovan 2007. godine u Švajcarskoj. Glavni vokal je Ilana von Arx (koja je rođena u Švajcarskoj, a peva na sprskom jezik). Do sada su objavili tri studijska albuma: “Baklja slobode” (TIOLI), “Igra počinje” (TIOLI) i aktuelni iz marta ove godine i prvi na engleskom jeziku – “Hunt” (RnR Records).

Kramer/ Photo: Facebook @kramerNIS
Kramer/ Photo: Facebook @kramerNIS

Kramer je niški bend s dužim istorijatom, ali i diskontinuiranim tokom karijere. Započeli su sa radom 1989. godine, i za kratko vreme uspeli su da steknu status jednog od najznačajnijih niških bendova, a u postavi je tada bio i Dejan Najdanović – Najda.

Godine 1995. objavili su prvi album naziva “U mojim mislima”. Ubrzo grupu napušta Najda prihvatajući poziv za pevača u Smaku, a Kramer okončavaju ovu fazu rada.

Godine 2014. bend se ponovo okuplja. Koncertni nastupi pokazuju da je Kramer i dalje važan niški adut kada je reč o melodic rock/hard rock i 80’s hard rock tendencijama ne samo u gradskom i regionalnom okruženju.

U decembru 2017. objavili su drugi album “Hiljadu pitanja” za izdavačku kuću RNR Records.

https://www.youtube.com/watch?v=32v33xAFfxQ

Početak druženja u Atomu zakazan je za 21:00 čas, a ulaz je besplatan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime