Riblja Čorba, Epilog, Orvel69… Vidimo se 24. februara u hali Park Kragujevac

0
245
Oglasi
Photo: Facebook @SumadijaFestKragujevac
Photo: Facebook @SumadijaFestKragujevac

Legendarni domaći rokeri Riblja Čorba održaće koncert 24. februara u hali Park Kragujevac, a kao gosti nastupiće domaći sastav Epilog i beogradski bend Orvel69.

Nastup u Kragujevcu još jedan je u nizu slavljeničkih koncerata kojim Riblja Čorba obeležava 40 godina rada, tokom kojih je ostavila dubok trag na domaću i regionalnu muzičku scenu.

Epilog/ Photo: EPILOGOfficial
Epilog/ Photo: EPILOGOfficial

Kragujevački hard rock bend Epilog osnovan je 2011. godine i danas je jedan od najatraktivnijih “tvrdih” bendova na srpskoj sceni.

Najznačajniji nastup grupa je imala kao gost Smaka 2015, na čuvenom nastupu na beogradskom Ušću.  Epilog  je u decembru 2016. godine objavio debi album “Nova Tempore” (Take It Or Leave It) na kome se nalazi i duetska pesma “Sneg” rađena sa Borom Đorđevićem.

Ekipu Epiloga čine: Dragan Urošević (gitara), Predrag Pavlović (vokal), Darko Spasić (gitara), Ratko Petrović (bas) i Stefan Jevđić (bubnjevi).

Orvel69/ Photo: Nebojša Nišavić
Orvel69/ Photo: Nebojša Nišavić

Beogradski hard rock bend Orvel69 postoji od decembra 2012. godine. Ekipu benda od samog početka čine: Željko Jovanović (vokal), Nenad Radetić (gitara), Ivan Stanković (bas gitara) i Boris Grahovac (bubnjevi).

Tokom dosadašnjeg rada, bend je nastupao na brojnim festivalima, moto susretima kao i na samostalnim koncertima.

Orvel69 inspirisan je legendarnim Deep Purple, Black Sabbathom, Iron Maidenom čiji uticaj, kao i lični pečat i autentičnost benda možete čuti na mini EP koji su objavili početkom 2018. godine i na kome se nalaze četiri pesme na srpskom jeziku: “Godine”, “Bleda senka”, “Napušten grad”, “Nulti čas” (Rok Mašina cover).

Pored ovih pesama, bend priprema novi materijal koji će biti objavljen na proleće.

https://www.youtube.com/watch?v=KT5iI1ZZdSQ

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime