R:evolucija svesti… Exitov panel “Svesna seksualnost“ progovara o brojnim intimnim i tabu temama

0
276
Photo: pixabay.com
Oglasi

Exitova platforma “R:evolucija svesti“ će panelom pod nazivom “Svesna seksualnost“ (Conscious Sexuality) u četvrtak, 3. juna u 20:00 časova otvoriti uzbudljivo i dosad neobrađeno polje diskusija i učenja.

Skoro pola miliona ljudi pratilo je dosadašnja okupljanja, a ovaj, sedmi po redu panel, kroz brojne intimne i tabu teme staviće fokus na seksualnu energiju, taj apsolutni i nepresušni izvor kreativnosti koji ima moć da stvori najveće čudo od svih – život.

Učesnici panela biće Džordan Grej, Triambika Ma Vive i Baster Radvik, a moderatorka Una Senić.

Photo: Promo (Exit)
Photo: Promo (Exit)

Džordan Grej jedan je od najcenjenijih trenera za seks i veze, sa angažovanom publikom od više od 80 miliona čitalaca širom sveta.

Jedan je od najprodavanijih autora na tom polju, i objavljivao je u medijima kao što su Vogue, Forbes, Cosmo, Self, The New York Times i mnogi drugi.

Triambika Ma Vive vodi seminare posvećene seksualnosti širom sveta i pruža somatsko lečenje i mentorstvo za emocionalno i seksualno osnaživanje.

Baster Radvik je sertifikovani senzorimotorni psihoterapeut u privatnoj praksi. Specijalizovao se za individualnu, terapiju za parove i grupe u traumi, kao i za pitanja povezana s intimom, seksom i vezama.

Una Senić je seritfikovana Kundalini Yoga učiteljica, poznata voditeljka, reporterka, novinarka, muzičarka i koautorka knjige “Balkan Tango With New Idea Woman“.

Photo: Promo (Exit)
Photo: Promo (Exit)

Panel “Svesna seksualnost“ otkriće kako moćnu seksualnu energiju iskoristiti za transformisanje i značajno poboljšanje svakog aspekta života – mentalno i fizičko zdravlje, odnose sa sobom i drugima, kreativno izražavanje i ukupnu sreću i dobrobit.

Naučiće nas kako da povećamo životnu snagu da bismo ostali mladi, i bili zdraviji nego ikada ranije, kako da negujemo samopouzdanje u svakodnevnom životu, kako da volimo i prihvatimo svoje telo i sebe u potpunosti i kako da iskoristimo ovu energiju da bismo živeli bogat, ispunjen život.

Ovaj panel takođe će ponuditi seksualnom životu krajnju nadogradnju, povećavajući potencijal za zadovoljstvo, povećavajući uživanje i sposobnost duboke intimnosti.

Uobičajna vrednost ovakve edukacije u svetu iznosi više stotina dolara, ali Exitova platforma donosi je domaćoj javnosti bez naplate, samo uz prethodnu registraciju na Zoom linku.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime