REKAPITULATZIJA… Novogodišna žurka u Dorćol Platzu uz Ničim izazvan, Stereo Bananu i Sharks, Snakes & Planes

0
319
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Dorćol Platz odbrojava sitno do velike novogodišnje žurke pod nazivom “Rekapitulatzija” na kojoj će glavne zvezde biti pop sastav Ničim izazvan a pored njih  i Sharks, Snakes & Planes.

Za zagrevanje 30. decembra će biti zadužene dobro poznate rime i d’n’b ritmovi niškog sastava Stereo Banana.

Ničim izazvan dugo nije svirao u Beogradu i ovo je dobra prilika da publika čuje njihove hitove “Trideset”, “O tebi”, “Bože, kako si?”…

Nicim izazvan (Bojan Gluvajić i Boris Bakalov)/ Photo: Vukašin Danilović
Nicim izazvan (Bojan Gluvajić i Boris Bakalov)/ Photo: Vukašin Danilović

– Čini mi se kao da u protekle dve godine živimo u nekom jako loše režiranom filmu za koji jedva čekamo da se završi – a on traje li traje. Iako se tehnički ne dešava ništa epohalno u ponoć 31. decembra, već samo počinje nova kalendarska godina, ipak u tim momentima postoji tih par magičnih trenutaka dok čestitamo jedni drugima, kada se javi nada da će baš ova godina biti najbolja ikada. Jedva čekamo da ove godine te osmehe i tu nadu podelimo uz našu muziku sa našim ljudima – i da dočekamo novu, koja će sigurni smo, biti baš ta – najbolja ikad! – izjavio je pred svirku Boris Bakalov.

Pop grupa Ničim izazvan iskoristila je ove protekle mesece pandemije korona virusa za rad na novim pesmama, od kojih je “Mala pesma” objavljena početkom juna kao video singl, a mesec dana kasnije i “Bože, kako si?”.

Fanovi verno čekuju da čuju nove pesme uživo tako da će novogodišnja noć definitivno biti praćena horskim pevanjem stihova: “Bože kako si, da li se brineš, što deca su ti malo nemirna, ne ljuti se na sebe, to je samo faza, biće bolje za milion godina”.

Sharks, Snakes & Planes/ Photo: Promo
Sharks, Snakes & Planes/ Photo: Promo

Pre grupe Ničim izazvan nastupiće Sharks, Snakes & Planes, bend koji ne odustaje od ispitivanja okvira grandž zvuka i svakim novim singlom i nastupom dokazuju da granice u ovom žanru zapravo ne postoje.

Ulaznice za novogodišnju noć se može naći u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara, a od 27. decembra koštaće 2.000 dinara. Ulaznica za dan zagrevanja (30. decembar) iznosi u pretprodaji 800, dok će na dan koncerta cena biti 1.000 dinara.

Stereo Banana/ Photo: Promo (Lampshade Media)
Stereo Banana/ Photo: Promo (Lampshade Media)

Dorćol Platz
30. decembar:
– 21:00 – Stereo Banana

31. decembar:
– 21:00 – Sharks, Snakes & Planes
– 23:00 – Ničim izazvan

Koska bar
31. decembar:
– 21:00 – DJ Oysha
– 00:30 – Miloš i Goran Starčević B2B

Kupljena ulaznica važi i za Dorćol Platz i za Kosku, a uz ulaznicu se dobija i hrana.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime