RATM snimkom sa probe pokazali da će njihova reunion turneja biti – haos…

0
368
Oglasi
Rage Against The Machine/Photo: press promo
Rage Against The Machine/Photo: press promo

Posle višestrukih odlaganja zbog pandemije, dugo očekivana reunion turneja Rage Against the Machinea je daleko svega mesec dana. Kako bi ohrabrili fanove za predstojeće koncerte uživo, bend je na Instagramu podelio isečak potpuno novog snimka probe, a zvuče kao da nije prošlo ni mesec dana od njihovih najboljih dana.

Ako čekanje više od decenije da se RATM gleda uživo nije bio dovoljan razlog za uzbuđenje, audio isečak probe legendarnog benda mogao bi lako da ubedi one koji se još razmišljaju da li da isprate ovaj događaj da to i urade.

RAGE AGAINST THE MACHINE STIŽU U ZAGREB 17. SEPTEMBRA

Zak de la Roča i ekipa su podelili uzbudljivu izvedbu “War Within a Breath” sa albuma “Battle of LA”. Zvuk je ispraćen kolažom fotografija članova benda sa proba.

Reunion koji je prvobitno trebao da startuje 2020. godine, doneće prve nastupe čuvene četvorke još od davne 2011. godine. U godinama nakon njihove poslednje turneje, de la Roča je bio relativno povučen, dok je Morelo bio prilično plodan, objavljujući niz albuma i EP-a pod svojim imenom i kao The Nightwatchman. Vilk je učestvovao na poslednjem albumu Black Sabbatha, “13” iz 2013. Dok su sva trojica muzičara radila na projektima poput Audioslave i Prophets of Rage.

Pogledajte kako danas zvuče RATM:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime