Rasplakala svet, pa čak i “surovog” Sajmona Kauela… Devojka koja ima samo 2% šansi za život uspela je to u novoj sezoni takmičenja America’s Got Talent

0
453
Oglasi
Džejn Marcevsk/Photo: printscreen
Džejn Marcevsk/Photo: printscreen

Svet se danas na svim društvenom mrežama masovno divi talentu devojke koja je svojim nastupom, ali i živitnom pričom, uspela da rasplaće “surovog” sudiju Sajmona Kauela.

Džejn Marcevski iz Ohaja je nastupila u novoj sezoni takmičenja America’s Got Talent i izvela autorsku pesmu “It’s Ok” koju je posvetila svojoj borbi sa kancerom.

Ma folira… 100%… ili je stvarno kralj… Sajmon Kauel tvrdi da već tri godine ne koristi mobilni telefon

Dćejn, koja koristi umetničko ime Nightbird, je na samom početku rekla da se već dugo bori sa ovom opakom bolešću.

– Imam 30 godina. I došla sam sama. Ne radim nekoliko godina i borim se sa kancerom – rekla je ona tokom predstavljanja.

– Kako se sada osećaš – pitao je Sajmon Kauel posle saznanja da se bori sa ovom opakom bolešću.

Sajmon ispunio obećanje… Ovo je pesma posvećena žrtvama u Grenfel tornju. Nema Adel, ali tu su Robi Vilijams, Rita Ora, Keli Džons…

Ona je otkrila da su joj na poslednjem pregledu otkrivene metastaze, kao i da su joj lekari dali samo 2 posto šanse da preživi.

– Važno je da sam ja mnogo više od svih ružnih stvari koje mi se dešavaju u životu – rekla je ona i zapevala, članovi žirija redom su zaplakali, a Sajmon je iskoristio “zlatno dugme” i poslao je direktno u finale.

Pogledajte ovaj neverovatan nastup:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime