Rambo Amadeus najavio zimsku “priredbu” na starinskom ozvučenju u mts dvorani

0
1128
Oglasi
Koncert Ramba Aamadeusa u Botani;koj bašti/Photo: Live Production

Alternativni muzičar Rambo Amadeus najavio je da će sa svojim pratećim bendom Five Winnetous ponovo održati koncert u Beogradu, ovog puta 25. decembra u MTS dvorani.

AJMO GRANE, RUKE GORE… OVACIJE ZA RAMBA AMADEUSA U BOTANIČKOJ BAŠTI

Rambo je na svom yvani;nom Facebooku napisao da posle “vrlo lepog letnjeg koncerta” 24. septembra u Botaničkoj bašti u Beogradu planira i zimski u MTS dvorani, nekadašnjem Domu sindikata.

– Na prošlom koncertu u Domu sindikata nije bilo sve kako treba zbog tehničkih prospusta. Ja sam bio indisponiran, izveštačen. Želja mi je da popravim utisak u decembru. Nadam se i delu publike koja je bila u Botaničkoj bašti. Deluje da su posle dva i po sata hteli još – ocenio je muzičar, čije je pravo ime Antonije Pušić.

RAMBO AMADEUS PORUČIO RODITELJIMA U SRBIJI: KAD BLEJITE U ŠUND, NEMOJTE OČEKIVATI DA ĆE VAM DECA UPISATI SORBONU…

U najavi koncerta, Rambo je najavio da će pokušati da spoji “najbolje od dve dijametralno različite vrste nastupa” – “veče glomazne poezije”, gde ljudi dolaze da čuju stihove i humor, i “koncertno muziciranje benda”.

– Ali bez jakog ozvučenja, nego baš kao što je bilo na priredbama u vreme kad je Dom sindikata i napravljen. Bez suvišne tutnjave zvučnika. Na minimalnom starinskom ozvučenju. Fino i lako, ali avangardno, hrabro. Retro avantgard, zapravo – naveo je Rambo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime