Prvo Lovefest Fire žurka u Hangaru, a onda od 14. februara po ulaznice…

0
195
Oglasi
Photo: Lovefest
Photo: Lovefest

Pod sloganom “Next level” organizatori festivala Lovefest najavili su početak prodaje prvih kompleta ulaznica za 14. februar tačno u podne.

Broj ulaznica je deo ograničene early bird serije namenjene samo za one najvatrenije i najbrže fanove, a trodnevna karta u pretprodajnoj fazi biće dostupna po ceni od 19 evra. Prvi kupci će tako uštedeti do 45%, a ulaznice će moći da se kupe u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa ili poruče putem sajta lovefest.rs.

Lovefest 2017

Tokom poslednje decenije Lovefest je posetilo više od 300.000 mladih, a festival je ugostio gotovo 2.000 izvođača. Samo prethodne godine u Vrnjačku Banju je sa svih strana sveta stiglo više od 80.000 posetilaca, a ovog leta ta brojka bi mogla da premaši 100.000.

Da je festival nadmašio očekivanja ne samo posetilaca već i izvođača svedoče i izjave svetskih zvezdi, koje su nastupale prethodnih godina.

Svi oni koji sa uzbuđenjem čekaju Lovefest 2017, za novo festivalsko izdanje moći će da se zagrejau već 10. marta na novoj Lovefest Fire žurci u prestonici. U beogradski Hangar stiže trenutno najtraženiji svetski dvojac Pan-Pot, a uz njih će nastupiti i nemački di-džejevi Gregor Trešer i Majkl Klajn.

Pan-Pot/ Photo: Facebook @PanPotOfficial
Pan-Pot/ Photo: Facebook @PanPotOfficial

Ulaznice za ovaj događaj su gotovo rasprodate, a trenutna cena od 1.200 dinara biće aktuelna do 10. februara. Ulaznice je moguće poručiti na kućnu adresu putem sajta lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

A kako je bilo prošle godine…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime